Trend att konferensresor utomlands blir mer aktiva

Aktiva konferensresor kan vara ett bra sätt för gänget på jobbet att skapa en bättre lagkänsla. Att tillsammans vandra på Mallorca eller cykla i Alicante är upplevelser som ger välbehövlig energi åt alla deltagare. Med vacker natur och havsutsikt som kuliss blir konferensen ett rent nöje. Här finner ni enkelt vägen till ett bättre samarbete. En aktiv konferens skapar lust och glädje och främjar gruppdynamiken. Välj alternativet konferensresa Mallorca för en bra mix av kultur och historiaaktivitet och sköna miljöer eller konferensresa Alicante för en härlig konferensvistelse vid Medelhavet.Konferensresor utomlands – för ett starkare, gladare och mer effektivt arbetslagteam!

Att tillbringa en dag tillsammans på Mallorcas vandringsleder kan vara ett nyttigt och bra sätt för alla arbetskamrater att lära känna varandra. Här kan ni anta enklare utmaningar såsom att förflytta er en planerad sträcka under dagen – eller tuffare utmaningar såsom att bestiga en bergstopp. Oavsett vilken typ av utmaning ni väljer att anta ger övningen garanterat en bättre vi-känsla. Det handlar om att sammansvetsa laget med kreativa aktiviteter. En aktiv konferens bidrar till förbättrade resultat och förnyad arbetslust. Möjligheten att få vistas ute i frisk luft ger en helt annanbåde energi, än att sitta inne i ett konferensrummöjligheter att konferera och tillfälle att för att planera kommande verksamheter. Boka konferensresa Mallorca, upplev den internationella pulsen i Palma och njut av god mat och dryck. Strosa runt på gatorna och insup atmosfären. Att ni tillsammans vistas och tar er fram i nya miljöer skapar gemensamma upplevelser och gör att ni kommer varandra närmare.

Det finns flera hotell På ett välutrustat konferenshotell i Alicante som anpassat sig riktigt bra för den stora eller lilla konferensgruppen. Hummingbird Grupp & Konferens har koll på vad som kan passa er bäst för en riktigt lyckad konferens. finner ni alla bekvämligheter och all utrustning som ni kan tänkas behöva för en riktigt lyckad konferens. Alicante ligger vackert beläget vid kustremsan Costa Blanca. Upplev stämningen på en fotbollsmatch med ett av stadens två lag Alicante CF eller Hércules CF. Den sportsliga andan är något som ni alla har god nytta av när ni sedan på företagets hemmaplan ska ta hem segern och dubbla försäljningen. En aktiv konferens i Alicante kan innehålla alltifrån vattensporter till golf och fallskärmshoppning. Ett besök på Volvo Ocean Race Museum ger en bra inblick i världens mest kända jordenruntkappsegling. Segling i Alicante är en utmärkt övning för att öva upp förståelse och lyhördhet bland företagets medarbetare. Boka konferensresa Alicante, ge er ut på en fartfylld seglats, känn vinden och fira gruppens framgång med en äkta spansk paella.

Vandring, cykling, bergsbestigning, fotboll, golf eller segling. Mallorca eller Alicante. Oavsett vilken aktivitet eller ort ni väljer ger vistelsen vid Medelhavet större samhörighet i gruppen. En aktiv konferens stärker var och en i arbetslaget teametoch det i sin tur ökar arbetslusten och viljan att prestera tillsammans. Boka konferensresa Mallorca och gör en utflykt till Valldemossa eller boka konferensresa Alicante och gör en dagstur till Valencia. Njut av fisk och skaldjur. En aktiv konferens berikar och ger nya krafter!