Tre spännande konferensdestinationer

Konferensresa till Istanbul

Turkiets största stad Istanbul är belägen vid Bosporen och Marmarasjön på gränsen mellan Europa och Asien. Sundet Bosporen skiljer europeiska Balkan och asiatiska Anatolien från varandra. Marmarasjön förbinder flera storstadsregioner, varav Istanbulregionen i norr är den största.

Istanbul är en kosmopolitisk, energifylld och spännande stad. Här kan en konferensresa varva spännande kultur och uteliv med konferenspass ombord på en chartrad båt på Bosporen. För många branscher kan man också göra intressanta studiebesök, inte minst inom arkitektur och stadsplanering. En konferensresa till Istanbul ger en exotisk inramning till konferensen, inte minst det spännande turkiska köket bjuder på många höjdpunkter.

Konferensresa till Dublin

Republiken Irlands huvudstad Dublin är belägen på Irlands östra kust vid mynningen av floden Liffey. Floden Liffey flyter rakt igenom den irländska huvudstaden och delar upp staden i en nordlig och en sydlig del och bjuder dessutom på spännande båtturer längs de forna vikingalederna.

En Konferensresa till Dublin bjuder på många möjligheter till ett kul och rikt socialt program vid sidan av konferenspassen, -stans rika musikutbud, studiebesök på bryggerier av både öl och whisky, fantastiskt uteliv och till allt detta kan läggas massor av kulturella upplevelser. Även runt Dublin, på landsbygden, speciellt i Wicklow Mountains finns många spännande möjligheter för bra konferensaktiviteter.

Spakonferens i Budapest

Bad i något av Budapests många termalbad är ett kul och avstressande inslag på en konferensresa.Den ungerska badkulturen har en lång tradition som inte bara har hälsobringande effekter utan även ger lyxig avkoppling och skön njutning. Budapest är det perfekta resmålet för unika spaupplevelser. Det mest kända är Gellertbadet. Det är en vacker anläggning med imponerande arkitektur i jugendstil som uppfördes för cirka 100 år sedan. I denna betagande miljö erbjuds bland annat lerbad, fotmassage, medicinsk massage och aromamassage.

En konferensresa med spatematill Budapest bidrar till ett mer avstressat klimat även på konferenspassen. Något som kan bidra både till bättre kreativitet och bättre dialoger.