Tips på Aktiviteter till Konferensen

kategori-aktiviteter

En aktivitet är ett bra komplement till er konferens. En konferens innebär ofta många timmar i en föreläsningssal eller i ett grupprum där motivationen kan tryta i slutet av dagen. För att få upp energin igen så kan ni arrangera en kvällsaktivitet eller endagsaktivitet under en längre konferens.

Aktiviteten kan vara allt från forsränning till vinprovning. Innan ni väljer aktivitet måste ni tänka över vilka typer av individer är det som ska med på konferensen och vad går hand i hand med ert företag eller organisation.

Ni kan finna mängder av förslag här på hemsidan och finner ni inte något som faller i smaken så hoppas vi att ni i alla fall fått lite inspiration till en aktivitet som passar er.

konferens idrott

Det finns många sätt att pigga upp en konferens på. Att aktivera kollegorna säger inte bara att ni värnar om deras hälsa och välmående utan också att ni har förståelse för hur jobbigt det faktiskt är att sitta en hel dag med koncentrationen på topp.

konferens matlagning

Laga själv eller låt en mästerkock laga åt er. Kombinera er konferens med matlagning. Matlagning går bra för alla grupper, stora som så, med yngre eller äldre deltagare. Detta är ett roligt och lärorikt sätt att spendera aftonen på. Och låt oss inte glömma att det är ett gott sätt framför allt!

konferens vinprovning

Slå dig ner i skinnfåtöljen nere i vinkällaren och njut av en äldre reserva eller en härlig mjuk whiskey. Ja det finns många sätt att sätta guldkant på konferensen. En vin-, öl- eller whiskeyprovning är bara ett av många vis att njuta av livet på efter en stressig konferensdag.

konferens ridning

Det finns många sätt att njuta av naturen i samband med er konferens. Ett annorlunda och roligt sätt är att bjuda med alla på en ridtur. Låt hästen bära med er till nya och natursköna platser.

konferens bowling

Varför inte dra till med en prisvärd klassiker som nästan alla gillar och kan utföra. Unna dina kollegor en avspänd kväll i bowlinghallen och låt bäste man (eller kvinna) vinna!

konferens jakt fiske

Njut av lugnet och känn naturens omfamnande tystnad. Att kombinera konferensen med jakt eller fiske är oslagbart. Låt deltagarna koppla bort allt som har med jobb att göra och låt dem ladda batterierna inför nästa konferensdag.

konferens äventyrsbana

Jobba högt och lågt, upp och ner och in och ut. En äventyrsbana utmanar både psyket och fysiken. Självklart är detta en toppen aktivitet på er konferens som alla kommer att uppskatta. En äventyrsbana gör susen för lagkänslan då alla får dra sitt strå till stacken för att laget ska vinna.

konferens laserdome paintball

Ta med gänget ut i skogen och ge dem vars ett gevär och se vem som har ledarinstinkten, samarbetsförmågan och överlevnadsvilja. Laserdome och paintball är aktiviteter som utan tvekan höjer pulsen och låter adrenalinventilerna stå öppna.

konferens segling

Ta med era kollegor på en seglingtur under konferensen. Segla själv eller låt en egen besättning ordna allt för er medan ni njuter av naturen och livet till sjöss så klart.

konferens forsränning

Detta kan bli den våtaste konferensen ni någonsin utfört. Sätt spänning på konferensen och ta med deltagarna på forsränning. Forsränning är en otroligt rolig aktivitet som uppskattas av de flesta. Glöm inte ett torrt ombyte på den här konferensen.

konferens överlevnadskurs

Vill ni ta er konferens till det extrema så kan ni ta med era kollegor ut på en överlevnadskurs. Se hur långt alla är villiga att gå och testa lagkänslan. Ni kommer säkert bli possitivt överraskade!