Segling på Konferensen

konferens segling

Ta med era kollegor på en seglingtur under konferensen. Segla själv eller låt en egen besättning ordna allt för er medan ni njuter av naturen och livet till sjöss så klart.

Få saker här i världen är så vackra som havet. Friheten och lugnet är så svårslaget att var och varannan svensk äger en båt trots det stora hålet ägandet gör i plånboken. Ge dina konferensdeltagare en chans att ta del av detta och ta dem med er ut på seglingstur.

Självfallet skall man ha respekt för det stora blå och säkerheten skall alltid stå i centrum. Säkerheten blir extra viktig om ni är en stor grupp som ska med ut på havet eller om ni har deltagare som inte är vana vid att vistas på en båt. För att vara säker på att allt går rätt till bör ni kontakta en expert. Ni väljer själva om ni vill vara med och segla båten eller om ni bara vill med på en ren nöjestur där någon annan står bakom rodret.

Vill ni passa på att njuta och slappna av ute på havet kan ni hyra in er på en charterbåt. Charterbolaget förser er med båt och besättning och om ni så önskar även delikat mat. Detta är ett lätt och smidigt sätt att få med kollegorna på båten vilket kan bli otroligt uppskattat efter en lång konferensdag.

Om ni istället söker en riktig utmaning så kan ni segla båten själva. Ni bör ta med er en instruktör som känner till båten då mycket kan hända på sjön. Det bör alltid följa med en eller flera personer som kan ta över seglingen om ni får oväntade väderskiftningar eller om det händer en olycka. På havet kan verkligen allt hända och är man inte förberedd så kan det hela sluta i tråkigheter. Arrangera gärna en kort säkerhetskurs för deltagarna innan ni ger er ut så alla vet vad de ska göra om något händer. Fråga också om det är någon av deltagarna som har erfarenheter av segling som kan ta över om det händer båtens egen personal något. Även om säkerheten skall tas på allvar så är det inte meningen att ni ska skrämma upp deltagarna före turen. Syftet med en kort säkerhetskurs är motsatsen. Information ger säkerhet och lugn.
Ge era konferensdeltagare en chans att njuta av något enastående som en tur på havet. Detta kommer bli något som de aldrig kommer att glömma.