Tips på Konferensplatser

platser-barcelona

En konferens kan förläggas var som helst egentligen, det är bara er fantasi som sätter gränser. Välj mellan innerstan eller ute på landet, i Sverige eller på en helt annan kontinent.

Sverige erbjuder så otroligt mycket innanför våra landsgränser så ni kan finna precis vad ni önska utan att behöva förflytta er speciellt långt. Vill ni vara bort lite längre under konferensen och byta miljö fullständigt kan ni välja att åka utomlands. Beroende på budget och tidsplan kan ni planera lokaliseringen av er konferens.

Här på hemsidan får ni tips om trevliga platser både i Sverige och i resten av världen. Vi tipsar också om var ni kan finna ytterligare information om den plats på jorden ni väljer. Har ni fortfarande funderingar när ni kikat här på hemsidan är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information.

konferens stockholm

Stockholm i mitt hjärta.. Ja, vår vackra huvudstad är verkligen något att vara stolt över. Ta med konferensdeltagarna till Stockholm för ett inspirerande besök. Kombinera konferensen med mässor, studiebesök eller olika aktiviteter. Valen är många om ni väljer att komma till Stockholm.

konferens göteborg

Göteborg är vår västkustpärla med närheten till allt. Vad ni än har för behov och krav på er konferens så kan ni finna det ni behöver i Göteborg. Njut av våren och sommaren i en av Sveriges vackraste städer.

konferens malmö

Malmö är vår port till kontinenten. Härifrån tar det endast 20 minuter för att vara utomlands. Malmös strategiska placering gör staden till en av de mest attraktiva för konferenser av alla dess slag. Upptäck Malmö med dess unika fördelar.

konferens köpenhamn

Vill ni ta med personalen utomlands så behöver ni inte ta dem så långt. Förlägg konferensen till vår vackra grannhuvudstad, Köpenhamn. Köpenhamn bjuder bå ett härligt uteliv, mångder av kultur i alla dess former och konferensanläggningar av högsta klass.

konferens barcelona

Barcelona är verkligen en av Europas pärlor. När ni tar med konferensdeltagarna hit låter ni dem uppleva både skönhet, kultur, trevliga människor och de får en upplevelse för livet. Sätt inga gränser för er konferens och förlägg den i Barcelona.

konferens tyskland

Förlägg er konferans utomlands för att få den där extra guldkanten. Tyskland är ett bra alternativ. Det är lätt att ta sig till Tyskland, oberoende var ni reser ifrån. Tyskarna är duktiga på att komunicera på engelska och ni får verkligen värde för pengarna.

konferens reykjavik

Bjud kollegorna inte bara på konferens utan en storslagen upplevelse genom att ta med dem till Islands huvudstad Reykjavik. Här finner ni både högklassiga konferensanläggningar och en uppsjö av aktiviteter som ni kan sysselsätta er med efter en långa dag i konferensrummet.

konferens new york

En av de mest spektakulära och samtidigt lätttillgängliga städerna i USA är New York. Här är alternativen oändliga och ni kan skräddarsy er konferens utan något som helst problem. Har ni möjligheten så ta med kollegorna till The Big Apple.

konferens dubai

Ta med konferensen in i boken Tusen och en natt. Få platser är så magiska som Dubai. Här möts det traditionella arabiska med västerländsk modernitet. Gör er konferens till något alldeles unikt och åk till Dubai.

konferens las vegas

Den plats där ni finner allt är en plats som ligger mitt ute i den Amerikanska öknen, Las Vegas. Denna stad har gått från maffians starkaste tillhåll till en av världens mest populära turistorter. Las Vegas är ett måste om ni har tid att vara borta lite längre och har en dollar eller två att spela bort.