Olika Temaförslag till Konferensen

kategori-tema

Ett tema på konferensen kan ge den där magiska röda tråden. Ett tema kan också sätta guldkant på er vistelse vilket kommer göra konferensen oförglömlig. Vi tipsar om teman för alla typer av grupper och deltagare.

Välj mellan teman som spa och hälsa, herrgård och slott, vinteraktiviteter och mat och dryck. Alternativen är många så det finns alla möjligheter för er att finna något som passar perfekt.

Det är viktigt att välja ett tema som passar alla deltagare. Det behöver nödvändigtvis inte vara allas genuina intresse men alla skall kunna delta. Fundera över vilken typ av grupp som ska med på konferensen och välj ett tema utifrån dem. Få inspiration till en riktigt kul och givande konferens här på hemsidan under vår temadel.

konferens vinter

På vintern kan ni njuta av skidturer, ha kul på snöskotern eller lära er överlevnadstekniker i ett extremt klimat mellan föreläsningarna. Alternativen är många och ni kan säkert finna något som passar er i vintermörkret.

konferens spa

Varför inte kombinera er konferens med något som gör gott för både kropp och själ? Välj ett hälso- och spatema så kommer alla få behållning av konferensen och ta till sig all information på ett mycket bättre och effektivt vis.

konferens vildmark

Upp på hästryggen, ner i kajaken eller upp på berget, ja detta kan helt enkelt vara en del av er konferens. Varva nytta med nöje så blir konferensen en riktig höjdare.

konferens herrgard slott

Sverige är ett av de länder i hela Europa som kan erbjuda flest konferensanläggningar i den här stilen och det bör vi ta stolthet i. Njut av en vacker miljö, en storslagen lokal och en konferens som ni inte kommer att glömma.

konferens mat dryck

Få saker är mer njutningsfulla än en god middag med något väl kompletterande i glaset. Alla, oavsett ålder, njuter av detta så varför inte kombinera livets goda med er konferens. Ett mat- och drycktema går hem i nästan alla gruppkonstellationer vilket gör det lätt att sätta guldkant på er vistelse.

konferens sol strand

Några få solstrålar gör oss friskare, piggare och mer motiverade. Ta med din personal till solen när ni ändå skall iväg på konferens. Låt er personal njuta av det vackra vädret och svalka sig vid poolkanten mellan föreläsningarna. Ni kommer se en förändring så fort ni kliver av planet.

konferens kultur

En konferens innebär många gånger långa dagar i föreläsningssalar. För att lufta denna slöja av trötthet kan ni ta med gruppen på något skoj. Kombinera middagen med en show eller ta med gruppen på konsert eller en föreställning så finner de säkert fokusen nästkommande dag igen.

konferens mässa

På mässor blir man överrumplad av människors idérikedom och nytänkande. Inspirera era anställda med ett besök på en mässa i samband med konferensen.

konferens kryssning

Ta med era kollegor på ett äventyr till havs. Att hålla konferensen på ett kryssningsfartyg kan göra det hela till en helt oförglömlig upplevelse. Välj mellan vackra dagsturer längs kusten eller längre turer där ni har möjlighet att stiga i land på en intressant plats.

konferens studiebesök

Studiebesök kan vara på ett liknande företag eller på en plats som inte alls har med arbetsplatsen att göra. Ett studiebesök arrangerar man för att inspirera konferensdeltagarna till nytänkande. Finns det inte möjlighet att åka på studiebesök så kan ni inspirerar genom en gästföreläsare istället.

endagskonferens

En kul och inspirerande konferens behöver inte kräva rigorös planering och övernattningar på lyxiga hotell eller konferensanläggningar. En endagskonferens kan ge minst lika mycket för en billig peng.