Matlagning på Konferensen

konferens matlagning

Laga själv eller låt en mästerkock laga åt er. Kombinera er konferens med matlagning. Matlagning går bra för alla grupper, stora som så, med yngre eller äldre deltagare. Detta är ett roligt och lärorikt sätt att spendera aftonen på. Och låt oss inte glömma att det är ett gott sätt framför allt!

Laga mat tycker många är otroligt roligt. Att få arbeta med händerna och skapa något som både är gott för ögat och magen inger ett lugn och harmoni. Matlagning kan vara en naturlig del av er konferens oavsett om ni har installerat er på en glamorös konferensanläggning eller i ett tält i skogen. Att laga mat i grupp förstärker lagkänslan och grupptillhörigheten vilket är ovärderligt på en arbetsplats.

Det kan vara svårt att laga mat tillsammans om ni är en väldigt stor grupp, men det är absolut inte omöjligt. Ta kontakt med anläggningen ni skall bo på och se om de kan hjälpa er med planeringen. Har ni valt att bo på en konferensanläggning med egen restaurang så finns det alla möjligheter att få en lektion av självaste kökschefen.

Bor ni inte på en konferensanläggning blir matlagningen ett rent äventyr istället. Att laga mat över en öppen eld mitt ute i vildmarken kräver en del kunskap. Har ni ingen på företaget som har erfarenhet av matlagning i det fria så kan ni ta hjälp av en guide.

En sund medarbetare arbetar bättre än en person som mår dåligt eller har hälsoproblem. Detta är ett känt faktum så varför inte försöka bättra på medvetenheten på er arbetsplats. Bjud in en hälsocach som inte bara hjälper er att laga god och hälsosam mat utan också informerar om hur man håller sig till en hälsosam livsstil. Idag är det många som mår otroligt dåligt av att de faktiskt inte vet hur de ska förhålla sig till mat och motion. Gör er arbetsplats sundare med en ny livsstil.

Vill ni istället ta den helt andra riktningen och njuta av gourmet mat och underbar dryck så kan ni laga det tillsammans istället. God mat är ju ändå sunt för själen. Har ni lite extra i budgeten så kan ni bjuda in en riktig stjärnkock som lär er tillreda det mest delikata här i livet.

Hitta på något skoj på konferensen och laga mat tillsammans och njut sedan av vad ni åstadkommit, både innanför och utanför konferenslokalen.