Konferensresor utomlands – brobyggande verksamhet

Konferensresa till Istanbul

Upplev staden där Europa möter Asien med en spännande och annorlunda konferensresa. Istanbul är Turkiets största stad. I denna världsmetropol blandas gammalt och nytt, väst och öst. En konferensresa till Istanbul bygger broar mellan människorna i teamet eller mellan företag och kund.

Sundet Bosporen delar upp staden Istanbul i en europeisk och en asiatisk del. Över sundet går två broar, varav den 1 074 meter långa Bosporenbron kanske är den mest kända. Den nyare Fatih Sultan Mehmet-bron är belägen cirka fem kilometer norr om Bosporenbron och är 1 090 meter lång.

Varje företag och varje arbetsplats behöver utveckla gruppdynamiken för att bli en väl fungerande grupp. Konferensresor är ett perfekt sätt att göra just detta. Att alla kollegor tillsammans möter nya upplevelser i en främmande stad gör att teamet lär sig att hitta nya vägar för ett bättre samarbete.

Konferensresa Istanbul erbjuder en spännande kryddmix av kultur, sevärdheter, basarer, historia och trender. Här finns flera byggnader och historiska monument som finns med på Unescos lista över världsarv av stor betydelse för hela mänskligheten. Det arkitektoniska mästerverket Hagia Sofia byggdes på 500-talet som en kyrka, gjordes om till moské på 1400-talet och är numera ett museum. Süleymaniyemoskén är Istanbuls största moské och en verklig skönhet.

Konferensresa till Amsterdam

Upplev den nederländska huvudstaden Amsterdam med sina charmiga kvarter och kanaler. En konferensresa i denna trivsamma stad öppnar upp för nya dialoger, ökade prestationer och förstärkta ambitioner. Låt hela teamet stärkas av gemensamma upplevelser i en mysig atmosfär. En vitamininjektion som garanterat ger mängder av ny energi.

Frossa bland Amsterdams mer än 50 museer och välj det som passar. Intresseväckande utställningar ger berikande kunskap. van Gogh-museet inspirerar med verk av den nederländske konstnären Vincent van Gogh och flera andra konstnärer som var verksamma under samma tid, under 1800-talets andra hälft. Ett besök på Anne Franks hus skapar tankar och reflektioner kring mänsklighetens mörka historia, ack så viktig att minnas. Husbåtsmuseet ger en känsla av hur det kan vara att bo på en av Amsterdams alla kanaler.

Att få ihop ett väl sammansvetsat gäng kan ibland te sig som en labyrint. Några vägar leder ingenstans annat än till förvirring, samtidigt som det alltid finns en väg som leder till punkten där alla i gänget kan mötas på lika villkor. Konferensresor ökar chanserna att finna de intressen och ståndpunkter som förenar alla medarbetare.

Låt enKonferensresa till Amsterdam få teamet att blomstra. Tulpanernas hemland Nederländerna lockar med en färgrik fröjd för ögat. En cykeltur i staden är en intressant upplevelse och som cyklist i Amsterdam är man aldrig ensam. Amsterdam anses vara en av världens mest cykelvänliga städer. Många av Amsterdams gator är stängda för bilism och det lär i staden finnas mer än 700 000 cyklar.