Konferensresor – mer dynamik och ökad motivation

Frisk fjällmiljö i Åre, kontinental atmosfär i Köpenhamn eller natursköna omgivningar utanför Dublin. Stimulerande konferensresor är ofta en frisk fläkt för företagets alla medarbetare. Att lämna kontoret för några dagars aktivt konfererande kan vara ett effektivt sätt att få mer dynamik och öka motivationen.

Aktiv konferens i Åre

Konferensresa Åre lämpar sig väl både sommar och vinter. Naturens skönhet briljerar året runt och mängder av olika aktiviteter. Skidåkning, skotersafari, sparksafari och isfiske på vintern eller vandring och mountainbike på sommaren. Oavsett vilken aktivitet som lockar så är Åre en intressant mötesplats. Mitt i byn finns hotell med bra mötesfaciliteter, internationell atmosfär och stort nöjesutbud. Konferera på förmiddagen, åk skidor på eftermiddagen och missa inte after-ski på kvällen. Konferensresa Åre är ett riktigt bra alternativ för en aktiv och stimulerande konferens.Aktiva konferensresor skapar ofta nya och fler kontaktytor mellan deltagarna  än en traditionell konferens.

 

Lustfylld konferens i Köpenhamn

Gemytlig stämning råder i Danmarks huvudstad Köpenhamn. Konferensresa Köpenhamn med äkta danska smörrebröd och promenader på Ströget ger nya influenser och ny energi. Utbudet av konferenshotell är stort med många nya spännande design- och koncepthotett. Bo lite spännande kombinera konfererandet med spännande aktiviteter i staden. Matmässigt så har man i Köpenhamn definitivt kommit rätt –Konferensresa Köpenhamn är ett utmärkt alternativ för gastronomer som vill utforska den kulinariska kartan. Konferensresor utomlands skapar annorlunda konferenser som kan öka förutsättningarnaför inlärning, kreativitet och lust hos deltagarna.

 

Konferensresa till Dublin

Konferensresa Dublin är ett bra alternativ för företaget som vill kombinera en aktiv konferens med vandring i naturen, trevliga restaurangbesök och mysiga pubkvällar. Vandring genom skog, över berg och genom pittoreska byar bjuder på häpnadsväckande vackra vyer, frisk luft och en härlig frihetskänsla. Böljande gröna kullar och dramatiska klippkuster om vartannat ger naturupplevelser som lätt fastnar i minnet. Efter en strapatsrik dag på vandringsstigen smakar det utsökt med en middag på någon av Dublins alla restauranger. Restaurangutbudet i Irlands huvudstad Dublin är stort. Fisk och skaldjur hör till specialiteterna och till middagen avnjuts med fördel en äkta irländsk öl. Med irländsk musik som ackompanjemang kan kvällen bara bli lyckad. Konferensresa Dublin – för alla sinnen.Konferensresor med aktivt konfererande och med en aktiv fritid.

 

Hummingbird Grupp & Konferens – specialister på att skapa konfererensresor utöver det vanliga

Konferensresa Åre, Köpenhamn eller Dublin – fyra riktigt bra konferensdestinattioner som vart och ett har en tydlig särprägel. Hummingbird Grupp &Konferens har skapat mängder av olika konferensupplägg i de här städerna och hjälper företag att utifrån deras önskemål och behov skräddarsy konferens- och studieresorsom blir något utöver det vanliga.