Konferensresor för starkare samhörighet

Konferensresor är när de är rätt planerade och genomförda investeringar som ger bra avkastning, ROI. Konferensresor ger goda möjligheter för företaget att skapamotivation och samhörighet. Konferensresor gynnar och utvecklar goda relationer på arbetsplatsen. Det kan vara äventyr på kanalsystemen i Amsterdam med konferensresa Amsterdam, att upptäcka det gröna Irland med konferensresa Dublin eller att cykla på Mallorcapå konferensresa Mallorca som skapar de där upplevelserna som verkligen binder samman och skapar skratt och lust.

Aktiva konferensresor som utmanar gruppdeltagarna i olika typer av problemlösning sammansvetsar gruppen och förbättrar förutsättningarna för gemensamma krafttag på väg mot nya mål. Cykla i Amsterdam och njut tillsammans av en avslappnad atmosfär. Stadens kanaldistrikt finns sedan år 2011 på Unescos världsarvslista. Hyr en båt för en gemensam upplevelse på de fascinerande kanalerna och promenera runt bland stadens vackra byggnader. Njut av god mat och dryck i trevligt sällskap. Konferensresa Amsterdam är ett perfekt alternativ som garanterat bjuder på sköna och utvecklande dagar för hela gruppen.

I Dublin kryllar det av restauranger, pubar, sevärdheter, butiker och museer. Upplev ett sprudlande folkliv i den irländska huvudstaden och kombinera konferensresan med härligt uppfriskande aktiviteter och äventyr ute i Irlands vackra natur. Varför inte passa på att fira Irlands nationaldag Saint Patrick’s Day tillsammans med irländarna? Landets skyddshelgon Patrick firas stort i gröna färger. Och det gröna landskapet är onekligen mycket fascinerande. Konferensresor i gröna toner ger en bestående harmoni i gruppen. Här trivs konferensgrupper så bra att många gods och gårdar har skapat teamskapande aktiviteter med irländska förtecken.Konferensresa Dublinär ett riktigt bra alternativ för företaget som önskar en aktivitetsfylld vistelse på ”den gröna ön”.

Vandring på Mallorca är en alltmer populär aktivitet som passar alla typer av företag. På Mallorca finns mängder av olika vandringsleder med olika svårighetsgrad. För företaget som önskar en aktiv konferensresa är en mix av vandringar i varierande tempo och svårighetsgrader tillsammans med andra aktiviteter. Det kan vara yoga, crawlskola, cykling, paddeltennis eller annat som flikas in mellan konferenspassen. Det viktiga är att medarbetarna verkligen känner att de gör något kul och presterar tillsammans. På så sätt stärks vi-känslan i teamet. Motiverande coacher guidar de olika aktiviteterna. Konferensresor som definitivt ger friskare, gladare och mer taggade medarbetare. Konferensresa Mallorca – för ett hälsosamt företag.

Konferensresa Amsterdam, konferensresa Dublin och konferensresa Mallorca är bra förslag på konferensresor fyllda med utvecklande aktiviteter. Det är roliga, gemensamma aktiviteter som fogar samman gruppen till ettmer motiverat team.