KONFERENSRESA SKIDÅKNING I HÖGA BERG OCH DJUPA DALAR

I tider som dessa behöver kollegorna på jobbet ha något roligt att se fram emot. Något som gör att de kan se en ljusnande framtid efter coronapandemin. Boka KONFERENSRESA SKIDÅKNING och smid nya planer för företagets framtid. Vackra Bad Gastein i Österrike, natursköna Chamonix i östra Frankrike, vintersportorten Courmayeur i Italien, tyrolska Kitzbühel i västra Österrike, Marcialonga och Moena i Dolomiterna i norra Italien, den populära internationella skidorten Villars eller bergsbyn Les Diablerets i sydvästra Schweiz, furstendömet Andorra på gränsen mellan Frankrike och Spanien i sydvästra Europa, klosterorten Engelberg – ”Änglarnas berg” – eller Jungfrauregionen i centrala Schweiz, Alpernas snösäkraste område Sölden i Tyrolen i Österrike, den anrika skidorten Saalbach i Salzburg i Österrike med afterski i världsklass, eller Skandinaviens största skidort Åre i Sverige. Säkert är det många av dessa fantastiska skidorter som lockar besökare när Europa öppnar upp igen efter coronapandemin. Låt en KONFERENS SKIDÅKNING full av rörelse och aktiviteter utomhus bli en nystart för företaget och alla kollegor. 

Vad är det egentligen som är viktigast för trivseln på jobbet? Hur kan företaget anpassas till att i ännu större utsträckning bli ett företag i harmoni med naturen? Var ska fokus ligga i arbetet? Har företaget en väl utvecklad hållbarhets- och miljöpolicy? Intressanta frågeställningar som lätt kan tas upp på programmet i form av gruppdiskussioner och presentationer. Kanske är det någon eller några som vill fotografera de vackra miljöerna och på så sätt skapa en trivsam miljö på arbetsplatsen hemma i Sverige med fina minnen från gemenskapen på konferensresan. SKIDKONFERENS – ha roligt tillsammans och planera för nya framgångar i frisk luft och välgörande bergsmiljö.

Engelberg, ”Änglarnas berg”, ligger i kantonen Obwalden i Schweiz, endast en dryg timme från Zürich flygplats. Här grundades Benediktinerklostret Engelberg år 1120. Än idag är klostret väl värt ett besök och att promenera runt i dess vackra omgivningar är en verklig lisa för själen. Besök ortens ostfabrik och se hur osten tillverkas. Njut av äkta schweizisk ost och köp gärna med några goda ostar hem till Sverige. Alltid gott att ha när andan faller på och en uppskattad present till familj och vänner. KONFERENSRESA SKIDÅKNING blir lätt en gastronomisk resa in i det schweiziska köket. Olika sorters fonduer är populära. Efter en dag i skidbacken smakar maten utomordentligt bra. Att samlas kring fonduegrytan för att diskutera både dagens bravader i skidbacken och företagets framtida planer är en god idé som ofta stärker gemenskapen i gruppen och ökar framtidstron. 

Engelberg erbjuder skidåkning för alla. Här finns allt ifrån nybörjarbackar till off pist-terräng som bjuder in till avancerad skidåkning. Engelberg har två skidsystem, Brunni och Titlis (som har fått sitt namn efter glaciären Titlis), och dessutom finns 35 kilometer välpreparerade längdspår för dem som hellre åker skidor på längden. Ett besök högst uppe på glaciären Titlis är en oslagbar upplevelse. Lockar stadsliv så går det bra att åka tåg till staden Luzern, som uppstod på 700-talet vid klostret Sankt Leodegar. Tågsträckan mellan Engelberg och Luzern är för övrigt en väldigt vacker tågtur som bjuder på fantastisk utsikt över det schweiziska bergslandskapet. SKIDKONFERENS i Schweiz – kloster, ostar och några av världens vackraste bergslandskap.

Oavsett vilken skidort ni väljer att åka till så är KONFERENS SKIDÅKNING en väl värd investering med många roliga inslag på konferensprogrammet.