KONFERENSRESA NEW YORK – upptäck storstadens hetaste stadsdelar

 

Ett besök i det mångsidiga New York kan ge många nya intryck och idéer. En inspirationskälla i form av Konferens New York kan vara vad som behövs för att få igång arbetslusten hos alla medarbetare efter en lång tid av coronarestriktioner och distansarbete. Boka Konferensresa New York och se fram emot spännande och intressanta dagar tillsammans i den amerikanska storstaden. 

Ett nytt USA och en ny framtid väntar. Storstadsområdet New York har cirka 20 miljoner invånare och en sällan skådad mångfald som bidrar till folklivets brokiga och färgrika sammansättning. Vad ni än önskar göra på er konferensresa så har New York naturligtvis ett oerhört stort utbud av aktiviteter att välja mellan. Kontakta Hummingbird Grupp & Konferens för rådgivning och hjälp med att sätta ihop ett lämpligt konferensprogram för just er och ert företag.

Konferensresa New York kan lätt bli en studie i arkitektur. I ”The Big Apple” finns mängder av fascinerande arkitektur. FN-skrapan på den östra delen av Manhattan är definitivt väl värd ett besök. FN:s högkvarter räknas som internationellt territorium. Passa gärna på att stanna vid de kända flaggstängerna, en flagga för varje medlemsstat och FN:s egen flagga. I FN-området finns även Dag Hammarskjöld-biblioteket. 

Upplev verklighetens Times Square, platsen där den välrenommerade tidningen The New York Times tidigare hade sitt huvudkontor. Broadway och New Yorks teaterscen är också en intressant destination. Grand Central Terminal är med sina 44 perronger och 67 spår världens största tågstation. Slå er ner för en kopp kaffe, beskåda folkvimlet och diskutera företagets framtid tillsammans. Konferens New York – upptäck arkitekturen i världsmetropolen New York.

 

BOKA KONFERENSRESA NEW YORK – konferera i härlig miljö

Boka Konferensresa New York, bo på hotell i Brooklyn och upptäck stadsdelen som har fått sitt namn efter den nederländska staden Breukelen. Brooklyn är en stadsdel där man andas kreativ energi och framtidsanda bara genom att gå runt i stadsdelen. Att studera stadens kulturella mångfald är både roligt och lärorikt. Brooklyns botaniska trädgård är en härlig miljö att vistas i och varför inte ha ett konferenspass i form av Walk & Talk i den ljuvliga trädgården? Konferens New York – Walk & Talk i härlig miljö.

Brooklyn Academy of Music bjuder på ett stort kulturellt utbud i form av film, teater, dans, musik, konst, litterära debatter och samtal. Ett kulturevenemang på Brooklyn Academy of Music ger goda förutsättningar för att hitta temat för nästa konferenspass. Långa diskussioner om den kulturella upplevelsen kan ge utrymme åt kollegornas kreativa ådror. 

Utbudet av restauranger i Brooklyn lämnar ingen besviken. Här finns allt ifrån italiensk vardagsmat, pizza, barbecue och hamburgare till rysk/ukrainsk borsjtj, japansk sushi och ostron. Med boende i Brooklyn har ni nära till mycket och kan lätt kombinera aktiviteter med konferenspass. En bra mix som lätt kan stärka banden i gruppen och på sikt förbättra både kommunikation och samarbetsförmåga. 

Boka Konferensresa New York och upptäck tillsammans flera av storstadens intressanta stadsdelar. I stadsdelen Queens hittar ni bland annat Flushing Meadows Corona Park, New Yorks näst största park och en perfekt plats för en Walk & Talk.