KONFERENSRESA MALTA – konferens i unik miljö

Mellan Libyen i söder och Italien i norr, i södra Medelhavet, ligger östaten Malta. En populär destination som lockar allt fler konferensresenärer. Västerut ligger Tunisien och österut ligger Grekland. På ön Malta märks både europeiska och arabiska influenser. Kanske är det just detta som bidrar till öns popularitet som konferensdestination. KONFERENSRESA MALTA kan enkelt bli en lektion i historia för både nybörjare och inbitna historiker. Genom att gå runt i Valletta och betrakta arkitekturen är det lätt att förstå varför den maltesiska huvudstaden sedan år 1980 finns med på FN-organet Unescos världsarvslista. Vallettas 320 monument, alla inom ett område på 55 hektar, gör det till ett av de mest koncentrerade historiska områdena i världen. Valletta har genom historien styrts av fenicier, greker, kartager, romare, bysantiner, araber och Johanniterorden. BOKA KONFERENSRESA MALTA och upptäck tillsammans Europeiska unionens befolkningsfattigaste huvudstad. Staden Valletta grundades år 1566 och de 320 monumenten som ingår i världsarvet visar exempel på civila, religiösa, konstnärliga och militära funktioner. Staden är byggd på en smal halvö omgiven av vatten, vilket gör att många fina utsiktspunkter finns. Oerhört vackra konferensmiljöer som ger fina upplevelser och goda minnen för livet. KONFERENS MALTA – unika upplevelser i ett unikt världsarv.

GRUPPRESA MALTA – diskutera ljusa planer för framtiden

GRUPPRESA MALTA är det perfekta sättet att samla alla i gruppen tillsammans när coronapandemin är över. Det finns ett liv efter pandemin – utan behovet av att hålla avstånd och utan reserestriktioner – som alla ser fram emot. BOKA KONFERENSRESA MALTA och planera företagets framtid. Passa på att lägga upp den nya grunden för ett mer hållbart företagande. Fundera tillsammans på och diskutera vad som behövs – och vad som inte behövs – för att förverkliga hållbarhetsmålen och samtidigt vara ett framgångsrikt företag med välmående medarbetare. Låt KONFERENSRESA MALTA bli början på något nytt, hållbart och hälsosamt. God mat, anrika miljöer och Medelhavsvindar gör konferensen både trivsam och minnesvärd. Medelhavsmaten är känd för att vara hälsosam. Sallader, gröna rätter, god olivolja, gott bröd och ett glas vin gör måltiden till en njutning. Provsmaka gärna några maltesiska specialiteter såsom lampukipaj (fiskpaj), gbejniet (får- eller getost) och pastizzi (smördegsknyten fyllda med ricotta eller ärtröra). Ett besök på fiskmarknaden i Marsaxlokk en söndagsmorgon är en intressant upplevelse som ger en god inblick i hur mycket fisk det finns i fiskevattnen runt omkring Malta. KONFERENS MALTA – med god mat och dryck i äkta Medelhavsmiljö.

Vilka aktiviteter som står på konferensresans program bestämmer ni såklart själva. Cykling eller vandring, kajakpaddling eller en jeeptur. Det finns många olika roliga sätt att uppleva ögruppen Malta. Oavsett vilket sätt ni väljer för att ta er runt så bjuder Malta på fina vyer och ett vackert landskap. En särskilt härlig upplevelse kan vara att hyra en träskuta och hålla konferensen till havs.

”Nu blåser havets friska vind ifrån sydväst
och smeker ljuvligt sjömans kind av alla vindar bäst!
Till havs, till havs, till storms, du djärva jakt
Till havs, till storms, var man på vakt
Till havs!”

Så sjöng som bekant Jussi Björling på den tiden det begav sig. En rolig idé för konferensen kan vara att sjunga karaoke. Och att sjunga tillsammans är kanske ofta en underskattad aktivitet när det gäller förmågan att stärka gemenskapen i gruppen, öka arbetsglädjen och ge alla medarbetare en rolig och minnesvärd upplevelse. KONFERENS MALTA TILL HAVS – med sång, skratt och glädje.