KONFERENSRESA ÅRE – hälsosam rekreation i härlig fjällmiljö

Åre i Jämtland är en fantastisk del av vårt vackra Sverige. En perfekt plats för både fartfyllda aktiviteter och återhämtning, i kombination med effektiva och roliga konferenspass på hotell med otroliga konferensfaciliteter för grupper i olika storlekar. Gruppövningar och lekar i skidbacken varvas enkelt med gruppdiskussioner och presentationer i ett välutrustat konferensrum. När hösten och vintern är här kan det vara skönt att sitta vid brasan och diskutera framtiden för företaget. Helt enkelt en bra miljö för att skapa trivsel bland medarbetarna, en förutsättning för att arbetet ska fortlöpa på ett effektivt sätt.

Åre är Sveriges största alpinsportort, vilket naturligtvis gör Åre till en populär vinterdestination. KONFERENS ÅRE bjuder på goda möjligheter att ta del av ett stort utbud av pister av olika svårighetsgrad. Här finns alltifrån skidbackar som passar nybörjare till avancerade offpistsluttningar som kräver erfarenhet. Det viktiga är såklart att alla har roligt i backen. Glada medarbetare ger arbetsglädje och lust att tillsammans ta företaget mot nya höjder. Att alla kollegor kan ha roligt tillsammans är en viktig förutsättning för trivseln på jobbet, även när vardagens slit gör sig påmint. KONFERENSRESA ÅRE och roliga upplevelser i den klassiska skidmetropolen skapar lätt en god teamkänsla hos medarbetarna.

BOKA KONFERENSRESA ÅRE och upptäck traktens imponerande vattenfall

BOKA KONFERENSRESA ÅRE och planera framtiden tillsammans i härlig svensk fjällmiljö. En konferensweekend i Åre är en väl värd investering som på ett roligt sätt utrustar medarbetarna med gott humör, god arbetslust, god samarbetsförmåga och höga ambitioner. En energiboost som räcker länge. Bo bekvämt, må gott och upptäck några av traktens magnifika vattenfall. Tännforsen, Ristafallet, Tegeforsen, Handölsforsen och Brudslöjan. Alla är de fantastiskt vackra vattenfall i Åre med omnejd, väl värda ett besök. Sveriges största vattenfall Tännforsen är oerhört vackert under alla årstider. Ristafallet är kanske mer känt som Glupafallet. Det var i denna miljö som Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter spelades in. Att uppleva denna fantastiska naturkraft i verkligheten är fascinerande och betagande. Över Handölsforsen och Brudslöjan finns hängbroar. Att stå mitt på bron och samtidigt höra och känna vattnet som forsar ger en genuin känsla av att vara en del av den mäktiga naturen. KONFERENSRESA ÅRE – med magnifika naturupplevelser.

KONFERENS ÅRE blir lätt en hälsosam konferens som ger ny energi åt trötta medarbetare. Passa på att uppleva något av Åres spahotell. Hälsosam och stärkande rekreation i kombination med en givande och lärorik konferens. Kanske med en intressant föreläsning om hälsa, motivation och prestation. En paus från vardagens stress. Tid att varva ner och samtidigt hämta ny kunskap. I Åre finns många yogacenter som ger goda möjligheter att utvecklas i yoga. Många ser klara fördelar med yoga som företagshälsa. Den avslappning som yoga innebär är ett fantastiskt verktyg för återhämtning. Att dessutom ha möjlighet att besöka ett välgörande spa mitt i härlig fjällmiljö gör Åre till en oerhört attraktiv och hälsosam konferensdestination.

BOKA KONFERENSRESA ÅRE och upptäck tillsammans härlig fjällmiljö. Magiska vyer, roliga aktiviteter och givande gruppdiskussioner på plats i en av Sveriges absolut hetaste konferensdestinationer. Vi ses i Åre!