KONFERENS TRÄNING – starka tillsammans

Tillhör ni på ert företag de personer som mer än gärna ger allt på träningspasset? Då passar en konferensresa till Turkiet eller Mallorca med träning på schemat alldeles utmärkt för er. Med boende på en fantastisk konferensanläggning i härlig miljö och skönt klimat är konferensen fulländad. En TRÄNINGSKONFERENS ger goda möjligheter att träna både kropp och hjärna. Efter ett träningspass på stranden tänker alla bättre, vilket definitivt påverkar förutsättningarna för att konferensen ska bli riktigt lyckad och effektiv. 

Ombord på en träskuta vid Lykiens kust i Turkiet är utsikterna goda. En TRÄNINGSKONFERENS i detta område kan bjuda på allt ifrån härlig segling, morgondopp i Medelhavet i kombination med uppfriskande simning, vandring genom ett vackert landskap, god kebab, vindsurfing, dykning och andra äventyrliga aktiviteter, kvällspromenader och yogapass på stranden. Med andra ord både fart och fläkt och lugn och ro på en och samma konferens. 

KONFERENSRESA TRÄNING kan innebära så mycket och självklart är det ni själva som bestämmer vilken typ av träning som passar er bäst. Kanske väljer gruppen att dela på sig och ägna sig åt olika aktiviteter för att sedan på ett gemensamt konferenspass ge uttryck för skilda åsikter och idéer. På så sätt skapas en idérikedom som är positiv för kreativiteten och dynamiken på företaget. 

En inspirationsföreläsare brukar vara ett uppskattat inslag på träningskonferensen. Goda råd om träning och kost och mental träning som ökar både självförtroende och motivation hos företagets alla medarbetare är en väl värd investering som lätt kan skapa bättre hälsa, lycka och välmående på arbetsplatsen och samtidigt gynna resultatet. 

Mallorca, den största ön i den spanska ögruppen Balearerna, belägen i västra Medelhavet, har länge varit ett populärt charterresmål. Nu har ön genomgått en förvandling och framför allt huvudorten Palma de Mallorca är en trendig stad vid Palmabukten som har ett stort utbud av kultur, förstklassiga restauranger och fina konferensanläggningar. Med en TRÄNINGSKONFERENS på Mallorca kombinerar ni enkelt konferenspassen med löpträning, cykelturer, stavgång, bergsvandring, yoga eller simning. Självklart finns det även utrymme för att utforska både staden Palma de Mallorca och några av öns mindre byar som ligger vackert belägna i spektakulära bergslandskap.

Med på resan har ni tillgång till erfarna instruktörer som coachar på den nivå som behövs. De som inte är så vana vid fysisk aktivitet kan självklart ta allting i sin egen takt. De som tvärtom är vana vid att träna regelbundet och helst kör hård fysträning kan såklart göra det. Det viktiga är att varje individ utvecklas helt och hållet efter sin egen vilja och förmåga. KONFERENSRESA TRÄNING kan även vara ett sätt för varje medarbetare att lära känna sig själv, förstå och känna tillit till sin egen förmåga. Just sådana saker som är viktiga för att lagarbetet ska fungera. Låt ”starka tillsammans” vara resans motto. 

Vare sig ni väljer Turkiet eller Mallorca kan ni vara säkra på att KONFERENSRESA TRÄNING är ett bra alternativ just för att utveckla samspelet och samarbetsförmågan på arbetsplatsen. Träning ger färdighet för både individ och grupp. KONFERENS TRÄNING – så blir ni starka tillsammans.