Konferens på en Kryssning

konferens kryssning

Ta med era kollegor på ett äventyr till havs. Att hålla konferensen på ett kryssningsfartyg kan göra det hela till en helt oförglömlig upplevelse. Välj mellan vackra dagsturer längs kusten eller längre turer där ni har möjlighet att stiga i land på en intressant plats.

Passa på att förena nytta med nöje och ta med era anställda på en kryssningskonferens. Sverige har en imponerande kuststräcka där kryssningsfartyg lämnar hamnarna dagligen från norr till söder. Många av dessa kryssningsfartyg har fantastiska möjligheter för att hålla konferens. Vackra lokaler, trevligt boende, rymliga restauranger och underhållning på kvällarna är bara ett axplock av de erbjudanden som ni kan välja mellan om ni väljer att ha er konferens på ett kryssningsfartyg. Vill ni även passa på att komma utomlands kan ni välja en trevlig kryssning till någon av våra grannländer. Spendera en dag i Helsingfors, Oslo eller Tallin, ja, som ni ser, valmöjligheterna är nästan oändliga.

En konferens på en kryssningsbåt går att anpassa till alla former av grupper. De större fartygen har konferenslokaler som tar flera hundra deltagare samtidigt och har alltid boende för alla om ni väljer att stanna över natten. Kryssningarna tar varierande tid, ni kan välja mellan allt från dagsturer till veckolånga båtfärder till spektakulära destinationer.

Det värsta som kan hända är att ni hamnar i dåligt väder och passagerarna blir sjösjuka ombord på fartyget. De flesta kryssningsfartyg är så pass stora att passagerarna sällan blir påverkade av vågrörelser vilket resulterar i att sjösjuka kan undvikas. Detta är klart ingen garanti då det kan blåsa ordentligt även inne vid kusten så ha sjösjukepiller nära till hands så alla kan ha kul på resan. Undersök om det finns någon konferensdeltagare som är rädd för havet innan ni stiger ombord. Fobi för öppet vatten är inget ovanligt men håller ni bara individerna som lider av detta informerade om de säkerhetsåtaganden ombord och liknande så känns det ofta bättre.

Ombord på ett kryssningsfartyg kan man ägna sig åt flera aktiviteter utanför konferensen i sig. Flera fartyg har en egen spaanläggning där ni kan njuta av det goda livet. Vill ni hellre vara aktiva så kan ni kliva in på gymmet. Väljer ni en av de riktigt stora kryssarna har de egna shoppingvaruhus, biosalonger, äventyrsbad och till och med golfbanor ombord.

De flesta stora kryssningsfartygen har Göteborg, Stockholm eller Malmö som hemmahamn men de stannar ofta på fler orter. Undersök vad ni har för möjligheter nära er arbetsort och hur ni på smidigaste vis tar er till närmsta kryssningshamn.