Konferens New York – trendigt och tidlöst

Konferens New York är definitivt en konferensresa full av möjligheter. Kontakta Hummingbird Grupp & Konferens för förslag på evenemang, eller för att ge tips och uttrycka önskemål om just de aktiviteter som ni på ert företag vill att just er konferensresa ska innehålla. En skräddarsydd konferensresa till en av världens hetaste destinationer kan bara bli lyckad. Upplev de hetaste trenderna i USA:s mest folkrika stad. Starta konferensdagen med en Humming Walk & Talk i Central Park och fortsätt sedan med en Humming Sit & Talk under konferenspasset. Central Park på Manhattan är som en oas mitt i storstaden. Ta er tid att andas in och andas ut och njut av grönskan och skönheten i parken. Konferens New York – trendigt och tidlöst.

Med boende på hotell i stadsdelen Brooklyn är det nära till konstmuseet Brooklyn Museum, ett av USA:s största och äldsta museer. Byggnaden ritades av arkitektfirman McKim, Mead & White. Det sägs att de tre arkitekterna Charles Follen McKim, William Rutherford Mead och Stanford White kompletterade varandra. De har tillsammans ritat många byggnader i New York City. Att åka på en konferensresa utomlands med gemensamma aktiviteter i en livlig och pulserande storstad är ett smidigt sätt att utforska varandras egenskaper och ta reda på hur alla medarbetare på företaget på bästa sätt kompletterar varandra. Konferensresa till New York – med liv, puls, konst och arkitektur.

Boende på hotell i stadsdelen Queens ger en annan utgångspunkt men också mängder av möjligheter. Även i Queens finns ett intressant konstmuseum – Queens Museum of Art – i en byggnad som under åren 1946 till 1950 inrymde FN:s generalförsamling. Arkitekten Aymar Embury III ritade byggnaden som stod färdig till världsutställningen i New York 1939–1940. Temat för världsutställningen var ”The World of Tomorrow”, på svenska ”Morgondagens värld”. Stadsdelen Queens präglas av etnisk mångfald och erbjuder bland annat intressanta och spännande matupplevelser med mat från världens alla hörn. Unisphere, en jordglob i rostfritt stål, har kommit att bli en symbol för Queens. Unisphere introducerades på världsutställningen i New York 1964–1965 och representerade temat att länder runt om i världen är beroende av varandra. Konferensresa till New York – en resa till en värld av mångfald.

Ett besök i SoHo på södra Manhattan är en inspirerande upplevelse. Här, söder om Houston Street – South of Houston Street, gör ni bäst i att ta på er de bästa promenadskorna och ge er ut på en spännande upptäcktsfärd. I SoHo finns bra shopping, vackra gamla byggnader att beskåda och kullerstensgator.

Harlem är ytterligare en spännande stadsdel, belägen på den norra delen av Manhattan. I Harlem kan ni smaka soul food och besöka någon av områdets intima jazzklubbar för en äkta musikupplevelse utöver det vanliga.

Boka en konferensresa till New York – för en helt ny konferensupplevelse.