Konferens Malta – gemensamma upplevelser i äkta riddarmiljö

Önationen Malta är belägen i södra Medelhavet mellan Libyen i söder och Italien i norr. På Malta råder ett behagligt tempo. Klimatet är gynnsamt för den som önskar värme – värmen håller i sig från april till slutet av oktober. Malta passar förträffligt som konferensresmål. Det kan många nöjda konferensgrupper vittna om. Äventyrsfulla aktiviteter såsom cykling och kajakpaddling varvas enkelt med historievandringar i huvudstaden Vallettas gamla kvarter. Medelhavsköket med delikata fisk- och skaldjursrätter lockar många. Boka Konferensresa Malta och upptäck en av Europas intressanta mikrostater. Fina konferenshotell ger mycket goda möjligheter till en riktigt lyckad och effektiv konferens. En konferensresa i vacker och anrik miljö. Konferens Malta–en berikande konferens med goda utsikter.

Malta minner om forna tiders riddare. Varför inte ta med gänget på en konferensresa med riddartema i autentisk miljö? Ta samtidigt chansen att få se några av de platser där filmer såsom ”Troja”, ”Gladiator” och ”Greven av Monte Cristo” spelades in. Listan över filmscener som har spelats in på Malta är lång. Boka Konferensresa Malta och upplev en konferens i unika omgivningar. Kanske kan en konferensresa med filmtema också vara ett intressant alternativ. Att diskutera och analysera filmer tillsammans med kollegorna kan vara ett bra sätt att få igång samtalen i gruppen. Maltas huvudstad Valletta var tillsammans med den nederländska staden Leeuwarden Europas kulturhuvudstad år 2018. En konferensresa med tema kultur är också passande på Malta. Konferens Malta – film och kultur i riddarmiljö.

Att utforska Malta och dess omgivningar till fots, med jeep eller i en hyrd träskuta är fina aktiviteter som förgyller konferensresan och leder företagets medarbetare ut på nya spännande strövtåg, färdvägar och farvatten. Att vandra eller färdas med bil eller båt tillsammans i Maltas vackra miljöer är trevliga sätt att umgås. Det är dessutom ett annorlunda konferenskoncept som gör konferensen roligare, vilket i sin tur påverkar möjligheten att genomföra en lyckad konferens med goda resultat. Boka Konferensresa Malta och upplev fördelarna med en konferens i annorlunda miljö. Nya synintryck och infallsvinklar är ofta bra för kreativiteten och ökar förmågan att lösa problem. Konferens Malta – upplev en av Europas just nu hetaste konferensdestinationer.

Maltas huvudstad Valletta finns sedan år 1980 med på Unescos lista över världsarv som anses ha stor betydelse för hela mänskligheten. Vallettas 320 monument, alla inom ett område på 55 hektar, gör det – enligt Unesco – till ett av de mest koncentrerade historiska områdena i världen. Boka Konferensresa Malta och upplev den unika staden Valletta med mångfacetterad arkitektur och fantastiskt vackra byggnadsverk. Ett besök i Maltas gamla huvudstad Mdina – även kallad ”den tysta staden” – är också en fin och minnesvärd upplevelse. Ön Gozo, Maltas näst största ö efter huvudön Malta, har ett vackert landskap och lämpar sig väl för en dagsutflykt. Konferens Malta – med unika världsarv, mångfacetterad arkitektur och bedårande vackra landskap.