Konferens London – stärkande dagar i brittisk storstadsmiljö

En konferensresa till London kan lyfta medarbetarna genom att inspirera, motivera och genom nya intryck ge upphov till kreativa tankegångar som blir en tillgång för hela företaget. Några dagar i världsmetropolen London tillsammans med kollegorna är en uppmuntrande upplevelse som lätt skapar en känsla av gemenskap som är bra för hälsan hos både individen och i arbetsgruppen. Boka Konferensresa Till London, upplev mångfalden i den brittiska huvudstaden och upptäck hur effektiv en konferens i storstadsmiljö kan vara. Resan är snabb och smidig med direktflyg från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. I London finns hotell med utmärkta konferensfaciliteter. Därmed blir det enkelt att kombinera effektiva konferenstimmar med roliga och spännande aktiviteter i den pulserande storstaden – utifrån era önskemål och intressen lägger vi upp ett unikt program. Konferens London – en rolig och effektiv konferens.

Efter en traditionell brittisk frukost på hotellet är alla redo för dagens aktiviteter. Besök de klassiska sevärdheterna Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus … eller passa på att upptäcka något nytt i denna fantastiska och fascinerande storstad. Londons många parker lockar många besökare och är härliga miljöer att vistas i för några timmars konfererande och lagbyggande aktiviteter. Därefter är det nära till hands att gå till ett klassiskt eller trendigt ställe för att tillsammans avnjuta en klassisk afternoon tea, ett utmärkt sätt att få igång diskussionerna, öppna upp för dialog och ge utrymme åt gruppövningar som stärker den interna kommunikationen på företaget. En konferensresa med gruppövningar i kommunikation kan vara ett enkelt sätt att förbereda och lägga grunden till mer effektiva möten på hemmaplan. Konferens London – för en starkare grupp och bättre kommunikation.

Att gå på en fotbollsmatch i London och på plats uppleva den stämning som råder bland alla fotbollsälskare är en svårslagen upplevelse. En konferensresa med fotboll på schemat ger liv åt både lagandan och vinnarinstinkten som kan vara avgörande för företagets framgång. Med driv och målfokusering kan lagkänslan och vinnarkulturen ta företaget hur långt som helst. Boka Konferensresa Till London och upplev hur engagemanget hos medarbetarna kan förändras genom känslan av att vara en del av ett lag som har ett gemensamt och eftersträvansvärt mål. Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Charlton, Fulham … att se favoritlaget spela fotboll är definitivt en upplevelse att minnas för varje medarbetare. Fotboll är så mycket mer än en sport. Fotboll förenar och har kraften att föra människor samman. Konferens London med fotboll på schemat – tillsammans mot ett gemensamt mål.

Hummingbird Grupp & Konferens har flera års erfarenhet av att anordna konferensresor till London, var och en med sitt unika program. Kanske sitter ni på ert företag på en idé om ett nytt, spännande och riktigt lyckat konferenskoncept. Konferens London – utvecklande och stärkande dagar i brittisk storstadsmiljö.