Konferens i Stockholm

konferens stockholm

Stockholm i mitt hjärta.. Ja, vår vackra huvudstad är verkligen något att vara stolt över. Ta med konferensdeltagarna till Stockholm för ett inspirerande besök. Kombinera konferensen med mässor, studiebesök eller olika aktiviteter. Valen är många om ni väljer att komma till Stockholm.

De absolut vanligaste platserna att konferera på är våra svenska storstäder. Stockholm är inte bara otroligt vackert utan där finns allt ni kan önska er och behöva inför er konferens. Välj mellan konferensanläggningar mitt i city eller ute i skärgården. I Stockholm finns alltid något som passar, året runt. En konferens i Stockholm kombineras lätt med olika aktiviteter då det är nära till allt och utbudet är stort.

Till Stockholm kommer ni enkelt med buss, tåg eller flyg. Flyger ni så tar ni er lätt in till city med Arlanda express som går direkt från flygplatsen till cityterminalen. Åker ni istället buss eller tåg så anländer de till centralstationen som ligger mitt i centrum. Från centralstationen kan ni välja mellan att ta en taxi, gå, ta tunnelbanan eller stadsbuss för att ta er till konferensanläggningen. Ni kan också boka egen transport om ni är en riktigt stor grupp som ska på konferens. Boende är inte heller svårt att finna i Stockholm. Ni kan välja mellan att bo på konferensanläggningen eller på ett eget hotell. Vill ni ha hjälp med bokning av boende så kan ni ta kontakt med personalen på konferensanläggningen.

Vackrast är Stockholm på sommaren. Stockholm är en av världens grönaste huvudstad, vilket det inte råder någon tvekan om på sommaren. Ni har även närheten till skärgårdsfärjorna som kan ta er med ut på en dagstur i en storslagen natur som andra nationer är mycket avundsjuka på. Är inte sjön något för er så behöver ni inte ta er långt för att komma ut i skog och mark. Att hålla sig inne i city är inte dumt det heller. Det finns en uppsjö av mysiga restauranger, bra shopping och museum att besöka. Ni kan boka in några studiebesök när ni ändå befinner er i huvudstaden eller varför inte hyra en stadsguide som berättar om Stockholms spännande historia.

Stockholmsmässan ligger strax utanför stan. Att kombinera konferensen med ett besök på mässan eller helt enkelt förlägga konferensen i mässhallens lokaler är inte en dum idé. Information om aktuella mässor kan ni finna på Stockholmsmässans hemsida.