Konferens i New York

konferens new york

En av de mest spektakulära och samtidigt lätttillgängliga städerna i USA är New York. Här är alternativen oändliga och ni kan skräddarsy er konferens utan något som helst problem. Har ni möjligheten så ta med kollegorna till The Big Apple.

Vill ni verkligen slå på stort så kan ni ta med personalen på konferens i New York i USA. New York ligger på USA:s nord östra kust vilket gör staden mycket lättillgänglig för oss skandinaver. Det går flyg varje dag direkt till NY från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och flygresan tar ca. 6 timmar beroende på vart ni flyger ifrån. Att åka till USA är inte längre speciellt dyrt då vår svenska krona har gått upp i värde i jämförelse med den Amerikanska dollarn. Rena trasportpriser för en grupp är heller inte speciellt dyrt då många flygbolag konkurrerar om passagerarna idag.

I NY finns verkligen allt mellan himmel och jord. Det kommer inte vara något problem för er att finna en konferensanläggning som passar, snarare att det blir svårt att bestämma sig. Många anläggningar komponerar er vistelse helt efter era önskemål. Amerikanerna är mycket tillmötesgående och väldigt serviceinriktade. Vill ni kombinera er konferens med en aktivitet eller med ett specifikt tema så hjälper konferensanläggningen er med det då det kan vara svårt att ta de rätta kontakterna när ni sitter på andra sidan jorden. Ska ni gå på studiebesök eller liknande så bör ni informera anläggningen om detta då det inte är så lätt att ta sig från en plats till en annan i denna trafikerade stad. Hör ni av er i tid så kan personalen på konferensanläggningen arrangera transporter åt er.

I NY finns mängder av saker att göra. Här finns allt ni kan önska er i form av restauranger, nöjesliv, kultur och lite natur. Det största grönområdet i centrala NY är Central Park som ligger på Manhattan. Vill ni njuta lite mer av det gröna så får ni tar er utanför city. Några av de mest populära sevärdheterna i NY är frihetsgudinnan dit ni kommer med en färja, strosa omkring på Manhattan, gå och se en Broadway show och mycket annat. En plats dit många tar sig idag är Ground Zero där Twin towers stod före terrordåden i NY. Det är fortfarande många amerikaner som kommer hit för att sörja dem som de förlorade. Vill ni göra ett riktigt intryck på konferensens deltagare och visa hur en hel nation kom tillsammans när något så hemskt inträffade så ta med dem hit.

NY är ett fantastiskt konferensalternativ. Finns det plats i budgeten så kommer ni aldrig ångra detta val.