Konferens i Malmö

konferens malmö

Malmö är vår port till kontinenten. Härifrån tar det endast 20 minuter för att vara utomlands. Malmös strategiska placering gör staden till en av de mest attraktiva för konferenser av alla dess slag. Upptäck Malmö med dess unika fördelar.

Malmö är vår sydligaste storstad, lokaliserad på den Skånska västkusten. Malmö är inte bara en av Sveriges snabbast växande städer utan också en av de mest besökta av turister. Denna Skånska metropol ger vår huvudstad en riktig match när det kommer till popularitet bland våra grannländer. Hit kommer människor från världens alla hörn och mångkulturaliteten i Malmö gör att alla kan känna sig välkomna. De senaste åren har dock Malmö dragit på sig ett något oförtjänt dåligt rykte. Ta nyheter om kriminalitet och våldsamheter med en stor nypa salt. Malmö är en stor stad med otrolig potential som ni inte bör missa på grund av kraftigt överdrivna mediala rykten.

Till Malmö tar man sig enklast med tåg, buss eller flyg. Befinner ni er på västkusten så är tåg det enklaste sättet att transportera sig. Öresundstågen, som trafikerar Göteborg-Helsingör, avgår flera gånger i timmen och kan erbjuda tysta kupéer där ni kan arbeta i lugn och ro på väg till er konferens. Malmö flygplats ligger något avsides men flygbussarna är anpassade så de avgår i samband med flygens ankomster vilket gör att transporter aldrig är ett problem. Köpenhamns flygplats Kastrup är tack vare Citytunneln i Malmö också bara 20 minuter bort och ett attraktivt resealternativ. Även taxi och egenchartrad buss är goda alternativ. Inom en timmes resväg från Malmö har ni vackra städer som Lund, Köpenhamn och sundets pärla, Helsingborg.

I Malmö finns många konferensanläggningar att välja mellan. Då Malmö är väldigt präglat av diversiteten bland invånarna kan ni finna anläggningar av alla dess slag. Ta kontakt med konferensanläggningen som ni är intresserade av om ni har specifika önskemål eller om ni vill hitta på någon aktivitet utanför konferensen. Personalen på konferensanläggningen hjälper gärna till att skräddarsy er konferens.

Malmö ligger otroligt vackert precis vid kusten. Väljer ni att förlägga konferensen här så kan ni lätt ta er ner till hamnen och njuta av solnedgången efter en lång dag i föreläsningssalen. Malmö erbjuder inte bara en vacker miljö utan massor av kultur i form av utställningshallar, museum och parker. Utöver det finns det en hel del aktiviteter att välja mellan om ni vill komplettera er konferens med något kul för deltagarna. Varför inte ge er ut på stadsvandring, segeltur eller en upptäcktsfärd till vårt grannland, Danmark.