Konferens i Las Vegas

konferens las vegas

Den plats där ni finner allt är en plats som ligger mitt ute i den Amerikanska öknen, Las Vegas. Denna stad har gått från maffians starkaste tillhåll till en av världens mest populära turistorter. Las Vegas är ett måste om ni har tid att vara borta lite längre och har en dollar eller två att spela bort.

Viva Las Vegas! Las Vegas är sannerligen staden som aldrig sover. Här är det full rulle dygnet runt så till slut kommer ni inte att veta vad som är dag och vad som är natt. Las Vegas ligger mitt ute i öknen i den Amerikanska staten Navada. Nevada i sig ligger direkt öster om California på den västra kusten. Det är lätt att ta sig till Las Vegas men inte så lätt att röra sig mellan andra orter och denna glittrande stad. För att ta sig från Sverige till Las Vegas tar tid så boka inte in en konferens här om ni bara planerar att vara borta en långhelg. Enkelväg, om ni inte har några längre transfertider, tar ca. 20 timmar med flyg. Väljer ni att åka hela vägen till denna ökenstad så passa på att planera in andra besök på den Amerikanska västkusten.

Förutom att flygresan är lång så är det kostsamt att ta sig till Las Vegas. Förutom flybiljetterna så kostar boendet en hel del om ni vill bo lite bättre. Självklart finns alla former av boende i olika prisklasser men vill ni bo lite bättre så bör ni räkna med priser något över dem hemma i Sverige. Konferensanläggningarna håller högsta klass och amerikanerna i sig är mycket gästvänliga och hjälpsamma. Har ni några specifika önskemål så kommer personalen med glädje hjälpa till.

Las Vegas är mest känt som en casinometropol. Här flödar pengarna som ständigt byter ägare. Är ni inte rädda om plånboken så riskerar ni att den är väsentligt lättare på vägen hem. Vill man inte spela bort pensionen så finns det mängder av andra saker att sysselsätta sig med under konferensens lediga tid. Ni kan besöka några av världens bästa restauranger, njuta av shower eller aktivera er i öknen. Ta kontakt med er konferensanläggning så informerar de er om vad ni kan välja mellan för aktiviteter.

Las Vegas är för er som verkligen vill testa något annorlunda och som tid för att stanna lite längre på konferensen. Njut av det spektakulära och glamorösa och ta er ut till öknens glittrande pärla.