Konferens i Köpenhamn

konferens köpenhamn

Vill ni ta med personalen utomlands så behöver ni inte ta dem så långt. Förlägg konferensen till vår vackra grannhuvudstad, Köpenhamn. Köpenhamn bjuder bå ett härligt uteliv, mångder av kultur i alla dess former och konferensanläggningar av högsta klass.

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och är känd för den rika kulturen, trevliga och utåtriktade människor och det vilda nattlivet. Köpenhamn gör sig bäst på sommaren och våren då alla tar sig ut på gator och torg för att njuta av solen och en kaffe på ett mysigt café. Köpenhamn är en perfekt stad för en konferens då det ligger så nära vår Svenska gräns, inte mer än 30 minuter från Malmö, vilket gör staden mycket tillgänglig samtidigt som den bjuder på en annan atmosfär än de svenska städerna vilket gör att deltagarna verkligen känner att de kommit utomlands. Ni kan lätt ta er till Köpenhamn med buss, tåg, bil eller flyg. Konferensanläggningar finns det gott om, både i innerstaden och utanför stan. De erbjuder olika teman och miljöer så ni kan välja och vraka bland utbudet. Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet så är det inget problem. Tala med den anläggning som ni är intresserade av och fråga vad de kan erbjuda er i form av extra aktiviteter. Kostnaden varierar mycket så det ska passa alla grupper med olika betalningsmöjligheter. De flesta konferensanläggningarna i Köpenhamn har svensk eller svensktalande personal vilket gör både bokningen och vistelsen på anläggningen otroligt mycket smidigare.

Till Köpenhamn kan man åka oberoende hur stor grupp det är som ska med på konferensen. Kostnaden är inte speciellt hög i jämförelse med att åka till någon annan av våra europeiska grannländer. Då många i den danska huvudstaden pratar antingen svenska eller god engelska så går det bra att kommunicera oavsett hur duktig man är på engelska eller danska. Ni kan förvänta er samma kvalitet, om inte bättre, på anläggningarna i Danmark som du finner i Sverige vilket ger er valuta för pengarna.

Köpenhamn har en rik mat- och dryckeskultur som ni kan njuta av om aftonen. Smyg in på en av de mysiga pubarna efter middagen och njut av en god dansk öl. Vill ni fortsätta kvällen på dansgolvet så finns alla möjligheter då Köpenhamn bjuder på ett digert utbud av nattklubbar som inte stänger portarna förrän småtimmarna.
Ni kan alltid förvänta er toppklass på de danska konferensanläggningarna med service ni sällan finner i andra länder. Vill ni ta med er kollegorna på en konferens utomlands så behöver ni inte leta längre än till vårt lilla men ack så trevliga grannland i väst.