Konferens i Göteborg

konferens göteborg

Göteborg är vår västkustpärla med närheten till allt. Vad ni än har för behov och krav på er konferens så kan ni finna det ni behöver i Göteborg. Njut av våren och sommaren i en av Sveriges vackraste städer.

Göteborg är en av Sveriges vackraste storstäder med närheten till hav och natur samtidigt som du är mitt i city. Göteborg ligger på vår sydvästra kust, bara några få mil från Oslo, Stockholm och Malmö. Närheten till allt gör Göteborg väldigt lättillgängligt och attraktiv som konferenspunkt. Till Göteborg kan du åka buss, tåg eller flyg. Det går direktflyg från många större städer i vårt avlånga land just för att Göteborg är en naturlig mötesplats. Från flygplatsen går det bussar ända in till centralstationen. Befinner ni er redan på västkusten så är det smidigast att sätta sig på tåget. Öresundstågen som trafikerar sträckan Göteborg-Helsingör går flera gånger i timmen och har avsedda kupéer som är tysta så ni inte blir störda om ni vill arbeta på vägen till konferensen. Centralstationen, som alla kollektiva transportmedel har som sin slutstation, ligger mitt i Göteborg vilket gör att ni har gångväg till de flesta konferensanläggningar inne i centrum av Göteborg. Har ni valt en konferensanläggning utanför city så kan ni välja att åka vidare med buss eller spårvagn eller arrangera en egen transport.

Det finns många konferensanläggningar att välja mellan i Göteborg. Ni kan välja mellan att förlägga er konferens mitt i city eller ute i skärgården. Kontrasterna är stora trots att det är så lätt att ta sig mellan dessa platser. Inne i city finns allt ni kan tänka er behöva. Här finns mängder av mysiga restauranger och caféer, museum att besöka, mässor och shopping. Har ni redan bestämt er för specifika aktiviteter som ni vill sysselsätta er med under konferensen så kan ni ta personalen på konferensanläggningen till hjälp. Många av anläggningarna i Göteborg kan erbjuda er olika utomhus aktiviteter som vandringar, segling, dykning eller klättring. Vill ni inte ut i naturen så kan ni istället välja ett spa-, mat- eller hälsotema, ja, vad ni än behagar.
I Göteborg är valmöjligheterna nästa oändliga. Låt personalen på konferensanläggningen skräddarsy er konferens så de möter alla era krav och behov.