Konferens i Dubai

konferens dubai

Ta med konferensen in i boken Tusen och en natt. Få platser är så magiska som Dubai. Här möts det traditionella arabiska med västerländsk modernitet. Gör er konferens till något alldeles unikt och åk till Dubai.

Varför inte konferera på en plats som är som tagen ur boken Tusen och en natt men som samtidigt är en av de modernaste platserna på jorden? Dubai är staden för er som vill förlägga er konferens på en helt unik plats som erbjuder allt. Det ni inte finner i Dubai existerar nog inte alls.

Dubai ligger mitt i mellanöstern, söder om Irak. Detta lilla sagoland styrs och finansieras av oljepengar. Staden Dubai city har vuxit fram i ett område som förut bara var en öken där varken el eller vatten fanns. I dag är Dubai city en metropol som mer och mer liknar ett nytt Las Vegas. Här träffar ni människor som lever i allt från extrem fattigdom till dem som har mer pengar än vad de har möjlighet att göra av med.

Att ha konferens i Dubai passar alla typer av grupper. Flygresan är dock lång så detta är en faktor som ni bör fundera över innan ni bestämmer er för detta resmål. Det avgår dagligen flyg från Sverige till Dubai med en flygtid på ca 12 timmar. Det finns en uppsjö av konferensanläggningar i Dubai som ni kan välja mellan. För att boka plats på en av dessa så kan ni välja mellan att ta kontakt med dem själv eller vända er till någon förmedling som utformar konferensen för er. Service är veklingen ett ledord bland invånarna i Dubai så det kommer inte finnas ett problem som ni stöter på som inte kan ordnas.

Bara en kort transport utanför Dubai city finner ni oändliga stränder där ni kan njuta av sol och bad mellan konferensdagarna. Dubai är känt just för de konstgjorda öarna som är placerade längs strandsträckan. Dessa solfjädrar av sand är helt unika så passa på att åka dit och kika. Väljer ni att åka ut i öknen istället kan ni ta en tur på en kamelrygg eller sätta er i en sandjeep som i full fart plöjer sin väg över sanddynerna. Blir hettan för svår så kan ni spänna på er pjäxorna och kasta er ut för världens största konstgjorda inomhusskidbacke. Som sagt, det ni inte finner i Dubai finns nog inte på jorden.

Vill ni arrangera er konferens på en unik och spännande plats så är definitivt Dubai något för er.