Konferens i Barcelona

konferens barcelona

Barcelona är verkligen en av Europas pärlor. När ni tar med konferensdeltagarna hit låter ni dem uppleva både skönhet, kultur, trevliga människor och de får en upplevelse för livet. Sätt inga gränser för er konferens och förlägg den i Barcelona.

Barcelona är utan tveka en av de vackraste städerna i världen. Hit vallfärdas människor från alla världens håll och kanter för att njuta av den oemotståndliga arkitekturen, de mysiga caféerna, den goda maten och det vackra vädret. Det finns helt enkelt ingen bra anledning till att inte förlägga konferensen till Barcelona. Barcelona ligger i Spaniens sydöstra hörn. Här kan du njuta av stadspulsen eller solen på stranden som ligger mitt i city. Barcelona är en typisk turistort med allt som kommer där till; mängder av restauranger, turistbutiker, ficktjuvar och lurendrejare. Förlägger ni er konferens i Barcelona blir ni förmodligen inte påverkade av storstadens negativa sidor utan kan bara njuta av den fantastiskt vackra miljön och de trevliga invånarna.

Att resa till Barcelona från Sverige med en större konferensgrupp behöver inte kosta en förmögenhet. Flera billighetsflyg trafikerar de svenska storstäderna och Barcelona. Även charterbolagen kan hjälpa er att få ett bra pris på resan. Boende är lättast att boka tillsammans med konferensanläggningen om det finns möjligheter till det. Som sagt är Barcelona en populär turistort vilket kan göra det besvärligt att finna ett prisvärt boende för en större grupp under turistsäsongen.

Att hitta på ett tema eller en aktivitet att kombinera konferensen med är inte svårt i denna spanska metropol. Fotboll är ett givet kort då ni blir påminda om den spanska stoltheten vart ni än vänder er under fotbollssäsongen. Är ni inte en idrottsintresserad grupp så finns det mängder av aktiviteter i stan. Museum, katedraler och kulturhus finns det en hel del som kan vara mycket intressanta. Hyr en engelsktalande stadsguide för att lära er mer om Barcelonas spännande historia. Vill ni istället ha friluftsaktiviteter på konferensprogrammet så finner ni många bra alternativ då ni lätt kan ta er inåt landet eller ut på havet då Barcelona ligger precis vid medelhavskusten.

Standarden på konferensanläggningarna är nödvändigtvis inte lika höga som i Sverige men anläggningarna är inte heller lika kostsamma. Ta tid på er och kika omkring på Internet efter en anläggning som passar er. På Internet finner ni hemsidor som förmedlar konferensanläggningar på svenska som kan ge matnyttig information. När ni valt en anläggning så kan ni börja fundera på aktiviteter runtomkring. Boende och konferenslokal bör prioriteras före aktiviteter i Barcelona då många trevliga aktiviteter kan man få för en billig peng i storstaden.