Konferens Dubai – med tema möjlighet, rörlighet och hållbarhet

Boka Konferensresa Dubai och upplev en av världens i dag absolut hetaste städer. Nu laddar staden inför World Expo 2020 som pågår från den 20 oktober 2020 till den 10 april 2021. Världsutställningen kommer att erbjuda besökarna en chans att se vad framtidens hjärnor kommer att kunna uppnå. Arrangörerna ställer frågorna ”Hur hittar vi våra platser i världen?”, ”Hur kan vi bättre förstå varandra trots våra skillnader?”, och ”Hur kommer vi att förena människor och sinnen utan att flytta dem fysiskt?”. En konferensresa till Dubai kan öppna dörren på glänt och ge konferensdeltagarna en försmak av hur framtiden kan komma att te sig. Staden Dubai bjuder på häpnadsväckande arkitektur, en kombination av högteknologi och konst som visar prov på kreativitet av stora mått. Skyskrapan Burj Khalifa, världens högsta byggnad, 828 meter hög och med 164 våningar, är självklart en höjdpunkt på besöket i denna fantastiska stad. Möjligheten att kombinera skidåkning på förmiddagen med sol och bad på eftermiddagen är också något som lockar många, liksom en kameltur och ökensafari med middag under stjärnklar himmel. Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att arrangera konferensresor till Dubai, där servicenivån och komforten är hög. Konferens Dubai – med oändliga möjligheter.

Världsutställningen World Expo 2020 Dubai har mottot ”Connecting minds, creating the future”, på svenska ungefär ”Förena sinnen, skapa framtiden”. Världsutställningens underteman är möjlighet, rörlighet och hållbarhet. Boka Konferensresa Dubai och låt dessa teman bli tongivande även på konferensen. I Dubai är ingenting omöjligt. World Expo 2020 Dubai strävar efter att leverera en av de mest hållbara världsutställningarna någonsin. En konferensresa till Dubai blir lätt en studie i kreativa hållbarhetslösningar. Staden Dubai investerar kraftigt i banbrytande innovationer som ska visa vägen till en hållbar framtid. Framtidens Museum, The Museum of the Future, är under uppbyggnad och ska bland annat visa teknologins roll inom områden som hälso- och sjukvård, klimatförändringar och livsmedelssäkerhet. Ämnen som ligger i tiden – och i framtiden. Konferens Dubai är ett utmärkt alternativ för företaget som vill hänga med i utvecklingen och få en föraning om vad som komma skall. En lärorik konferens som definitivt fungerar som en ögonöppnare för företagets alla medarbetare. En konferensresa till Dubai är en resa som fortsätter även lång tid efter hemkomst – det tar tid att ta in och smälta alla nya intryck. Låt resans lärdomar leda till nya kreativa lösningar på just ert företag. Endast ni själva sätter gränsen för vad som är möjligt.

Hummingbird Grupp & Konferens klimatkompenserar alla kunders resor till 100 procent. Boka Konferensresa Dubai och bidra till något av Hummingbirds projekt i Kenya, Zimbabwe eller Indonesien. Upptäck tillsammans världsmetropolen Dubai i Förenade Arabemiraten, där solen och värmen ger energi. Konferens Dubai – en hållbar konferens för hållbara medarbetare.