KONFERENS DUBAI – möjligheternas konferens

En konferensresa till en av världens mest högteknologiska städer. Där öknen möter storstaden och skidbacken är lika nära som stranden. Dubai är ett mycket intressant resmål som har mycket att erbjuda. Säkerheten är hög i denna kontrasternas stad och utbudet av aktiviteter är näst intill obegränsat. Ni kommer garanterat att fyllas av nya intryck och efter några dagars konfererande komma hem fulla av nya idéer. Hotellen i Dubai håller minst sagt en hög standard och har såklart all den utrustning och service som ni kan tänkas behöva för konferensen. Dubai är namnet på den största staden i emiratet Dubai. Hela landet Förenade Arabemiraten består av sju emirat: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khamiah, Sharjah och Umm al-Qaywayn. Om ni önskar utforska något eller några av de andra emiraten så finns det såklart möjlighet att göra detta. Förenade Arabemiraten är ett modernt land som kom till så sent som år 1971 och landet har utvecklats i snabb takt. Ökenområden har förvandlats till storstäder. KONFERENSRESA DUBAI ger goda möjligheter till fantastiska upplevelser som ni sent ska glömma. Skidåkning inomhus i gallerian Mall of the Emirates, Formel 1, jeepsafari i öknen och middag bland sanddynerna under stjärnklar himmel. Nästa dag kanske ni bara vill ha sol, sol och sol – Dubai har ett varmt klimat med en årsmedeltemperatur på 30 grader Celsius. Varför inte förlägga konferenspasset på kvällen ombord på en katamaran med Dubais skyline i bakgrunden? Härlig och inspirerande konferensmiljö som bjuder in till att tänka stort. KONFERENS DUBAI – möjligheternas konferens.

GRUPPRESA DUBAI – med konferenspass på stranden

GRUPPRESA DUBAI ger utrymme för konferenspass i annorlunda miljöer som manar till kreativa tankegångar och lösningsfokuserade diskussioner. Allt i en anda av enighet och teamkänsla. En idé är att förlägga ett eller flera av konferenspassen på stranden. Yoga och en hälsosam frukost på morgonen förenklar och förbättrar förmågan att fokusera på samarbetet. Grupparbeten och gruppövningar på stranden är ett kul sätt att utforska rollerna i teamet. När var och en i gruppen finner sin roll fungerar grupparbetet så mycket bättre och resultatet blir därefter. GRUPPRESA DUBAI kan helt enkelt bidra till en bättre gemenskap i gruppen, som i sin tur bidrar till bättre samarbetsvilja och prestationsförmåga, och i slutänden bättre resultat och lönsamhet för företaget. Välmående medarbetare bidrar till ett välmående företag. Företaget står dessutom starkare i konkurrensen med andra företag. KONFERENSRESA DUBAI med intressanta utflykter ger utrymme för en lärorik tid i en ny, spännande och exotisk miljö. Mängder av intryck som kan ta tid att smälta. Statsreligionen i Förenade Arabemiraten är islam. Ta tillfället i akt och passa på att lära er mer om islam. En interreligiös dialog med några av landets invånare kan vara mycket givande och lärorik. Schejk Zayed-moskén i Abu Dhabi är landets största moské. Gudomligt vacker och väl värd ett besök. 

Staden Dubai är landets kommersiella centrum och en av världens snabbast växande städer. Här hittar ni inte bara några av världens högsta hotell utan också världens största byggnad, Burj Khalifa, 828 meter hög. Världsutställningen Expo 2020 kommer att äga rum i Dubai från hösten 2021 till våren 2022, med temat ”Connecting Minds, Creating the Future”. BOKA KONFERENSRESA DUBAI, förena era sinnen och skapa framtiden tillsammans. Låt konferensresan i en exotisk miljö ge liv och kreativitet åt diskussionerna om vad som är möjligt och vad företaget egentligen kan uppnå. KONFERENS DUBAI – för gemensamma visioner och kreativa framtidsidéer.