Konferens Avdragsgill – till gagn för företaget

Passa på att boka en aktiv konferensresa med Hummingbird Grupp & Konferens och förena nytta med nöje. En seglingsresa till Kroatien, en träningsresa till Mallorca, en skidresa till Chamonix eller en vandringsresa till Skottland. Båtliv och yoga i Turkiet, äventyr och sport i Kitzbühel eller varför inte gemensamma upplevelser i vackra Lago Maggiore? I Lago Maggiore finns mycket att se och uppleva. De vackra öarna Isola Bella, Isola Madre och Isola dei Pescatori i Maggioresjön är väl värda ett besök. Vandra runt i botaniska trädgårdar, beskåda vackra blomster och njut av det allra bästa som det italienska köket har att erbjuda. Runt Maggioresjön finns många hotell med fantastiskt fina vyer över sjön, goda mötesfaciliteter och hög standard. Perfekt för effektiva konferensdagar i vacker miljö.

Konferensresa utomlands regler säger att konferensresan är avdragsgill om den är till nytta för företaget. Konferensresan bör ha ett schema med minst sex timmars konferenstid per dag. Därför passar exempelvis Lago Maggiore utmärkt som resmål för en konferens avdragsgill. Med bra boende intill sjön är gemensamma aktiviteter och naturupplevelser alltid nära. En båtfärd på sjön kan ge både tid och utrymme för konferens ombord på båten.

Konferens ombord på båten kanske är som allra bästa på en seglingsresa till Turkiet. Kombinera segling längs en av de vackraste kuststräckorna i Medelhavet med en effektiv och samtidigt njutbar konferens ombord på en egen båt. Garanterat en bra övning i lagarbete. Låt seglingens alla utmaningar visa er vägen till hur ni bäst tar er fram mot ert gemensamma mål. En seglingsresa är det perfekta alternativet för en konferens avdragsgill eftersom ni enkelt kan lägga upp ett schema som inkluderar nyttiga aktiviteter som gynnar företaget och företagets prestanda samtidigt som båtresan erbjuder mycket nöje åt alla medarbetare. Turkiet är en riktig pärla som bjuder på fin segling från början av april till slutet av oktober. Hyr en egen gulet och ge er ut på en fantastisk kryssning. En konferensresa utan dess like. Goda middagar med klassiskt turkiska maträtter avnjuter ni tillsammans i kvällssolen på akterdäcket, som även lämpar sig väl för en inspirerande och innovativ konferens i annorlunda miljö. Upplevelser som alla medarbetare kommer att minnas hela livet. Fina minnen att diskutera på lunchen eller kafferasten en vinterdag på kontoret.

Betydelsen av en innovativ konferensmiljö för företaget och medarbetarnas motivation och prestationsförmåga bör inte underskattas. En konferensresa utomlands kan vara just det som ert företag behöver för att tända den där extra gnistan som behövs för att medarbetarna ska känna sig riktigt motiverade och entusiastiska inför nya uppdrag. Att konferensresan dessutom är avdragsgill är naturligtvis en extra bonus och en välkommen fördel. Konferens avdragsgill – en perfekt investering som lätt ökar arbetsglädjen och höjer stämningen på företaget.