KONFERENS AVDRAGSGILL – med konferenspass i fjällmiljö

Vill ni förena nytta med nöje? Boka en aktiv konferensresa, ge er ut på gemensamma äventyr och njut av roliga aktiviteter i kombination med några timmars konferenspass om dagen. En konferens som är till gagn för företaget är alltid avdragsgill.

Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att lägga upp program för avdragsgilla konferensresor. Det innebär att ni genom att boka konferensresan hos Hummingbird Grupp & Konferens kan vara säkra på att konferensen verkligen är avdragsgill.

Tillsammans lägger vi upp ett lämpligt program som passar. Med sex timmars konferenspass om dagen hinner ni med att både vara aktiva i företagets planering, skapa nytta för företaget och göra en massa roliga saker tillsammans.

AKTIVA KONFERENSRESOR AVDRAGSGILLA får självklart inte vara rena nöjesresor. Men det innebär inte att resorna behöver vara tråkiga. En rätt planerad skidkonferens kan till exempel enkelt innehålla sex timmars konferens om dagen. Och konferenspassen blir precis vad ni gör dem till.

På ett välutrustat konferenshotell i exempelvis Andorra, Chamonix, Jasna eller Sölden är det enkelt att få alla att trivas på konferensen. Och hög trivsel skapar i sin tur enkelt en effektiv konferens. Ofta är det när kollegorna har som allra roligast tillsammans som de är som allra mest effektiva.

Låt AKTIVA KONFERENSRESOR AVDRAGSGILLA bli den injektion av nytta och nöje som företaget så väl behöver. Upplev tillsammans det lilla furstendömet Andorra, utforska verkliga glaciärer på vandring i Chamonix i Frankrike, upptäck den lite mer okända skidorten Jasna i Slovakien eller prova på varierande skidåkning i Sölden i västra Tyrolen i Österrike. KONFERENS AVDRAGSGILL – en aktiv skidkonferens som är både rolig, effektiv och till nytta för företaget. 

AKTIVA OCH ÄVENTYRLIGA KONFERENSRESOR AVDRAGSGILLA

Det lilla furstendömet Andorra är beläget i bergskedjan Pyrenéerna i sydvästra Europa. Huvudstaden heter Andorra la Vella och det officiella språket är katalanska. Staden Andorra la Vella är belägen 1 013 meter över havet och är Europas högst belägna huvudstad. Några dagars vistelse i Andorra erbjuder garanterat vackra vyer. Med boende nära skidbacken är det enkelt att lägga ihop ett schema med både konferens och skidåkning.

Chamonix erbjuder många goda möjligheter till lagbyggande aktiviteter och stimulerande utmaningar. Glaciärvandring, snöskovandring och isklättring är bara några av de spännande aktiviteter som erbjuds i denna världskända vintersportort.

AKTIVA OCH ÄVENTYRLIGA KONFERENSRESOR AVDRAGSGILLA kan också innehålla fina upplevelser i Slovakien, landet som blev självständigt då Tjeckoslovakien delades den 1 januari 1993. Upptäck skidåkningen i Jasna, en plats dit massturismen ännu inte har nått. Kombinera skidåkning på förmiddagen med konferenspass på eftermiddagen och en god middag på en genuin slovakisk restaurang på kvällen. Prova gärna den slovakiska nationalrätten brynzové halušky.

Sölden i Tyrolen erbjuder skidåkning på glaciärerna Tiefenbach och Rettenbach under en stor del av året. Skidorten erbjuder sammanlagt 148 kilometer pist och här finns något för alla, alltifrån nybörjaren till den mer rutinerade offpiståkaren. Huvudsaken är att alla har roligt! Det ger extra energi åt alla, vilket är en bra början på en riktigt lyckad konferens.

KONFERENS AVDRAGSGILL – med konferenspass i fjällmiljö, skidåkning och glaciärer.