Kickoff-resa utomlands

En kickoff-resa utomlands är det perfekta sättet att motivera alla medarbetare och bygga ett starkare team. Att få ihop gänget är lättare med gemensamma aktiviteter i en härligt uppfriskande miljö. En konferens med naturen i fokus och/eller en aktiv och äventyrlig konferensresa passar företaget med drivna personer som älskar att anta utmaningar och prestera tillsammans.

Magiskt vacker natur väntar i norska Bodö, som ofta kallas för havsörnens huvudstad. Här finns världens tätaste population av havsörnen och chansen att få se den mäktiga rovfågeln är stor. En kickoff-resa till Bodö erbjuder mängder av naturnära aktiviteter såsom en båttur genom den vackra skärgården, fiske i världens starkaste tidvattenström ”Saltströmmen” (på norska ”Saltstraumen”), vandring bland fjäll och stränder eller kajakpaddling under midnattssolen. En kickoff-resa i denna miljö ger härlig energi åt hela gänget och här finns goda förutsättningar för att stärka lagsammanhållningen.

En aktiv konferens som passar just ditt företag kan också vara en seglingsresa till Turkiet eller Kroatien, en skidresa till Andorra eller Schweiz, en träningsresa till Mallorca eller varför inte en vandringsresa till Österrike eller Island? En konferensresa utomlands är något av det bästa som företagets medarbetare kan få. Vidgade vyer och nya intryck får alla i teamet att växa.

Segling i Turkiet med konferens ombord på egen båt är en konferensresa utomlands som passar alla som älskar närheten till vatten och hav. De så kallade gullet-båtarna användes förr som fiske- och fraktfartyg, men i dag är de vackra träbåtarna uppskattade för kryssningar längs de vackra kuststräckorna i Medelhavet. En seglingsresa till Turkiet ger goda möjligheter att varva konferenspassen med snorkling och bad i kristallklart vatten. Ett besök i den antika staden Olympus kan vara ett intressant kulturellt inslag på resan. Att tillbringa tiden tillsammans ombord på en båt är bra för att svetsa samman gruppen och stärka gemenskapen. Att segla framåt mot gemensamma mål bidrar till en starkare gemensam vision.

En aktiv konferens i Andorra erbjuder fantastisk skidåkning i bergskedjan Pyrenéerna på gränsen mellan Spanien och Frankrike. För de mest äventyrliga finns här många möjligheter till offpist-skidåkning. Andorra har cirka 300 soldagar per år, så glöm inte att packa ned solglasögon och solkräm. Med boende på ett hotell nära Andorras största skidsystem Grandvalira är det alltid nära till backen, vilket gör att det går utmärkt att hinna med både skidåkning och konferens på en och samma dag. Efter några dagars skidåkning och konferens kan det vara skönt att koppla av i spaanläggningen Caldea med termalbad både inomhus och utomhus. En konferensresa utomlands ger företaget en nytändning med oändliga möjligheter.

En konferensresa utomlands i form av en vandringsresa till Island är en underbar naturupplevelse. Orörd och dramatisk natur med aktiva gejsrar och vulkaner, glaciärer och vindpinade klippformationer utgör en härlig kuliss. Konferens och natur när den är som allra bäst.