Hälso- & Spatema på Konferensen

konferens spa

Varför inte kombinera er konferens med något som gör gott för både kropp och själ? Välj ett hälso- och spatema så kommer alla få behållning av konferensen och ta till sig all information på ett mycket bättre och effektivt vis.

Ett hälso- och spatema på konferensen passar i princip alla grupper, oavsett åldersfördelning, kön eller yrkesroll. Span är ofta relativt dyra så detta tema är kanske inte aktuellt för riktigt stora konferensgrupper men passar perfekt för mellanstora till små grupper. Många spaanläggningar ligger i anslutning till eller på konferensanläggningarna så det är lätt att planera med hjälp av anläggningens egen personal. Att finna en anläggning nära er är inte heller svårt. Sök på internet så kommer ni med största sannolikhet få fler tips än vad ni anat.

Väljer ni ett spatema behöver man inte erbjuda behandlingar, exempelvis massage och ansiktsbehandlingar, till alla deltagare men det uppskattas säkert om det avsätts tid så att de som vill har tid att boka den här typen av behandling. Gör en förfrågning på arbetsplatsen innan ni fastställer ett program för konferensen för att undersöka hur många som är intresserade av behandlingar. Det är möjligt att ni kan få ett riktigt bra pris om ni bokar i god tid och flera behandlingar samtidigt och när ni vet hur många som vill sätta sin egen guldkant på vistelsen är det lättare att avsätta tillräckligt med tid för det. De deltagare som inte vill lägga egna pengar på konferensen kan njuta av bastubad, bubbelpooler och mycket annat man finner på spaanläggningen i alla fall.

Ett hälsotema behöver inte betyda att ni ska spendera konferensen på ett spa. Hälsa kan vara att ni bjuder på nyttig mat, går på tur i naturen mellan föreläsningarna eller har en gästföreläsare som berättar om hälsa, stresshantering eller bra kost och motion. Detta är ett billigt sätt att använda sig av hälsotemat och är mycket populärt idag då hälsa som ämne är hetare än någonsin.

Följ gärna upp hälsotemat på något vis. Ge deltagarna en utmaning de kan redovisa på nästa konferens eller erbjud motionstimmar eller provträning på ett närliggande gym för dem som vill. Hälso- och spatema kommer att bli uppskattat och lärorikt för alla deltagare oavsett vilken väg ni väljer att gå. Gör er arbetsplats till en mer hälsosam arbetsplats så kommer både produktivitet och motivation ta ett stort steg i rätt riktning.