Forsränning på Konferensen

konferens forsränning

Detta kan bli den våtaste konferensen ni någonsin utfört. Sätt spänning på konferensen och ta med deltagarna på forsränning. Forsränning är en otroligt rolig aktivitet som uppskattas av de flesta. Glöm inte ett torrt ombyte på den här konferensen.

En konferens behöver verkligen inte vara långdragen och tråkig utan kan istället vara våt, spännande och ett riktigt äventyr. Ta med era kollegor på en riktigt spännande konferens med forsränning som extra aktivitet. Forsränning är en rolig aktivitet som verkligen får adrenalinet att pumpa och pulsen att rusa. Vår svenska natur erbjuder flera platser där man kan åka forsränning, från norr till söder. Forsränning innebär att man sitter en grupp människor i en gummibåt med var sin paddel. Väl i båten så gäller det helt enkelt att försöka hålla sig kvar i båten medan man följer med forsen ner i vattensystemet. Vem har sagt att friluftsliv är för mesar?!

De anläggningar som erbjuder forsränning står vanligtvis för all nödvändig utrustning förutom kläder. Informera alla deltagare på konferensen i god tid att de måste ta med sig oömma kläder och ett torrt ombyte. En duktig instruktör, som även följer med i båten, talar först om vad ni ska tänka på rent säkerhetsmässigt. Forsränning är en relativt säker aktivitet men vet man inte hur man ska bete sig så kan det så klart bli farligt. I båten skall alla ha flytväst på sig och hjälm. Tala med er konferensanläggning som arrangerar forsränningen om de har flytvästar och hjälmar till alla eller om ni behöver stå för det själva.

Forsränning är för grupper med människor som tycker det är spännande att utmana sig själva och som inte har något emot att bli våta och smutsiga. Forsränning är också fysiskt påfrestande men alla medelmotionärer bör kunna vara med. Att tänka på är att de med ryggbesvär kanske ska stå över. Det är klart helt individuellt men det kan gå vilt till i en gummibåt med flera slag och kast som man måste kunna kompensera för. Allt detta kommer ni får reda på när ni bokar. Har ni funderingar så är ni alltid välkomna att höra av er till konferensanläggningen.
Forsränning är det perfekta sättet att njuta av naturen samtidigt som man ger sig själv en riktig utmaning. Sätt lite spänning på konferensen och ta med gruppen ut i det rusande vattnet.