Färgsprakande studieresa i Europas hetaste städer

Strosa runt på Amsterdams färgrika blomstertorg eller gå på marknad i Istanbuls gamla stadskärna för att studera spännande och intressant arkitektur och konst i alla dess former. En studieresa till någon av Europas hetaste städer ger mängder av nya intryck och idéer. En investering i en studieresa ger mycket till hela företaget. Låt alla individuella lagspelare finna sin roll i laget, så att laget i sin tur blir bättre på att hantera företagets alla utmaningar. Oavsett om medarbetarna känner varandra sedan tidigare eller inte så är en studieresa garanterat utvecklande för gruppen.

På endast en timmes flygavstånd från Göteborg eller Stockholm ligger den pulserande staden Amsterdam. En konferensresa till Amsterdam gör det enkelt att utnyttja tiden på bästa sätt och fokusera på gemensamma upplevelser i en innovativ miljö med fokus på hållbar utveckling. Hummingbird Grupp & Konferens klimatkompenserar för alla resor till hundra procent.

Byggnaden Silodam, belägen i Amsterdams hamn och ritad av MVRDV, har en intressant arkitektur och rymmer både bostäder och kontor. Eye Film Institute-byggnaden ritad av Delugan Meisll är ett unikt arkitektoniskt mästerverk och ett nöje att beskåda.

Att cykla runt i Amsterdam och på så sätt utforska den nederländska huvudstadens arkitektur är ett bra exempel på en miljösmart studieresa. Upptäck stadens klimatsmarta kvarter och lekplatser skapade av återanvända material. En konferensresa till Amsterdam öppnar ögonen för nya kreativa lösningar.

Istanbul är kanske en av Europas mest kontrastrika städer. Gammalt och nytt. Öst och väst. En härlig metropol med magnifika byggnader. En konferensresa till Istanbul bjuder på överraskande ögonblick och magisk skönhet. Kombinera aktiva konferensdagar med avkoppling i någon av stadens många hamam – turkiska bad som ligger utspridda som oaser mitt i staden.

Att studera Istanbuls arkitektur och stadsutveckling är mycket intressant för både nybörjare och experter inom arkitekturområdet. Blå moskén med skinande blå kakelplattor är magiskt vacker och ett minst sagt imponerande byggnadsverk. Hagia Sofia – ”Heliga visheten” – har gjort en intressant resa från att byggas som en kristen kyrka till att omvandlas till moské för att senare bli museum. En konferensresa till Istanbul ger möjlighet att betrakta arkitekturen ur många olika aspekter.