Bowling på Konferensen

konferens bowling

Varför inte dra till med en prisvärd klassiker som nästan alla gillar och kan utföra. Unna dina kollegor en avspänd kväll i bowlinghallen och låt bäste man (eller kvinna) vinna!

En konferens innebär ofta långa dagar där deltagarna måste hålla fokus på topp. Efter en sådan dag har alla behov av att göra något roligt tillsammans som inte har med arbetet att göra. En god middag och en kul fysisk aktivitet kan göra susen för att få upp motivationen till morgondagen. En av de absolut vanligaste aktiviteterna för företag är att spela bowling. Bowling är lätt att anpassa till alla sorters grupper, så väl stora som små. Åldersfördelningen på arbetsplatsen spelar ingen roll heller. På bowlingbanan kan den äldre generationen visa den yngre vart skåpet skall stå. Utmana era konferensdeltagare med lagtävlingar eller spela alla mot alla. Lite inbördes konkurrens mellan kollegor och avdelningar skadar sällan.

Bowling är en lätt aktivitet som inte kräver att deltagarna är vidare duktiga på det för att de ska tycka att det är roligt. Det krävs inte någon superkondition eller bollsinne utan mer en god förmåga att fokusera och hålla huvudet kallt. Ni kan spela lag mot lag eller individuellt. Har ni flera nybörjare i gruppen så kan lagspel vara att föredra.

Idag har många bowlingbanor strukturerat om och blivit något mellanting mellan ett disco och en idrottsanläggning. Njut av musik, dans och god mat medan ni spelar byxorna av ekonomiavdelningen. Flera bowlinghallar kan erbjuda en egen restaurang och bar så ni slipper röra er mellan flera lokaler och platser under kvällen. Om ni bokar i god tid så har ni möjlighet att hyra en egen lounge där ni kan ta en kall öl mellan serierna. En egen lounge kan vara en fördel då man sällan får dricka alkohol i de gemensamma utrymmena vid banorna.

När ni planerar er konferens kan ni kontakta er konferensanläggning om de har egna bowlingbanor eller om de kan rekommendera en bana i närheten. Tänk på att boka någon form av gemensam transport till och från konferensanläggningen om ni har planerat att sova över där.
Belöna era flitiga konferensdeltagare med en rolig aktivitet så kommer säkerligen motivationen vara på topp under resten av konferensen.