BOKA KONFERENSRESA TILL LONDON – upplev en inspirerande konstresa i den brittiska huvudstaden

Konst förenar oss. Att beskåda konstverk och diskutera i grupp kring konstverks betydelse ger en helt ny dynamik till samtalen. Den brittiska huvudstaden London är full av konst. BOKA KONFERENSRESA TILL LONDON och låt temat konst inspirera och mana till kreativa tankegångar. I en tid då många känner oro eller stress kan konsten vara en förlösande kraft som i slutänden bidrar till förnyad energi och en positiv syn på tillvaron. Konsten har förmågan att ge alla medarbetare den energi som hela företaget så väl behöver. KONFERENS LONDON – tema konst. 

BOKA KONFERENSRESA TILL LONDON OCH STUDERA NÅGRA AV STORBRITANNIENS FRÄMSTA KONSTNÄRER

William Turner (1775–1851) anses av många vara en av Storbritanniens främsta konstnärer. Ljuset har en betydande roll i William Turners målningar och därför kallas han ibland för ”ljusets konstnär”. Konstmuseet Tate Britain, som öppnade för allmänheten år 1897, erbjuder möjligheten att beskåda William Turners fantastiska landskapsmålningar. Museets samling innehåller inte mindre än 300 av William Turners oljemålningar. BOKA KONFERENSRESA TILL LONDON och låt William Turners målningar bli ämne för konferensens diskussion och grupparbete. Vad betyder ljuset? Hur presenteras naturen i målningarna? Vilken känsla förmedlar konstverken? Vilka färger dominerar och vad betyder färgerna för betraktaren? Frågeställningarna kan naturligtvis bli många och när det gäller konst finns inga självklara svar. Det är upp till betraktaren att avgöra och genom att låta flera betraktare ge sin syn på konstverket blir konstverket ännu mer dynamiskt, ännu mer inspirerande och ännu mer givande. Som så mycket annat i livet. Mångfalden berikar. Att som konstverkets betraktare försöka förklara i gruppen hur ett konstverk upplevs är inte alltid enkelt, men det är en bra övning i kommunikation. KONFERENSRESA LONDON – konst och kommunikation.

GRUPPRESA LONDON – konferens i storstadsdjungeln

En konferensresa till London med besök på museer i världsklass – och gärna med inslag av matkonst – är en perfekt gruppresa för företaget och medarbetarna som behöver lite extra energi för att få fart på stämningen på jobbet. Njut av en fantastisk utsikt över staden på några av Londons bästa terrasser – och åtnjut samtidigt det goda resultat som en riktigt effektiv och lyckad konferens ger. Glada medarbetare brukar allt som oftast resultera i en ännu mer effektiv verksamhet och ännu bättre lönsamhet. Goda relationer mellan medarbetarna bidrar till en god företagskultur. Låt KONFERENSRESA LONDON bli ett verktyg för bättre relationer på jobbet. Ta den tid som behövs för att prata igenom oenigheter och låt nya intryck inspirera till nya tankegångar som skapar samstämmighet, god sammanhållning och ännu bättre samarbetsvilja. 

I en mångkulturell stad som London finns naturligtvis det mesta att tillgå i matväg och möjligheterna till nya kulinariska upptäckter är mycket goda. Mexikanskt, argentinskt, indiskt eller japanskt. Karibiskt, afghanskt, persiskt eller etiopiskt. Välj det som faller er i smaken. Ni behöver garanterat inte gå hungriga i London. Upplev djungeln på Rainforest Cafe mitt på Piccadilly Circus och bidra samtidigt till World Land Trust som arbetar för att bevara så mycket tropisk skog som möjligt. Rainforest Cafe har valt att stödja organisationens arbete i Ecuador. 

Ett besök på The Crystal är ytterligare en intressant upplevelse som kan passa för en gruppresa i London. The Crystal är en av världens mest hållbara byggnader och innehåller en permanent utställning om hållbar utveckling. 

KONFERENSRESA LONDON – konst och kulinariska upptäckter. Hållbarhet mitt i storstaden.